интернет лили

Срещу 100 лева всеки интернет потребител би могъл да се сдобие със златните дантелени бикини на примата на естрадата Лили Иванова според обява в един от най-големите сайтове за продажба на лични вещи и такива втора ръка, пише Ретро.

Възможно ли е? Продават в интернет бельото на Лили за 100 лева (СНИМКА)

„Бикините на Лили Иванова като нови, на два концерта са“, уточнява търговецът, който се подвизава под псевдонима „Италиано Веро“ и предлага всевъзможни стоки за продажба. Той е уточнил, че златното бельо е размер М, състоянието му е „използвано“, но без подробности на кои рецитали примата е пяла с него и дали изобщо някога го е притежавала. Обявата е преглеждана над 1300 пъти, но все още никой не е прежалил стотарка, за да се сдобие с „ценния сувенир“. Въпросният продавач се оказва колекционер, който понякога продава и лични вещи на звездите. Освен за бельото на голямата певицата той е публикувал още 62 обяви. В тях продава праисторически боен чук за 1000 лв., бутиково яке от Италия за 155 лв., трактор за 4444 лв., вила в Рабиша за 30 хиляди евро, друга в с. Върба за 20 бона в евро. Стари банкноти, монети и марки са сред обявите на притежателя на бикините на изпълнителката на „Панаири“.

Той обаче съвсем не е единственият, който върти търговия на гърба на естрадната легенда. В интернет пространството се предлагат нейни плакати, картички, албуми и грамофонни плочи, но най-голям интерес има към пословичните ѝ еротични снимки за списание „Плейбой“, които разбуниха България през далечната 2002 г. Скандалната фотосесия се продава за 14,90 лв.

Самата певица не обича да говори за захвърлянето на дрехите и задръжките, тъй като изявата ѝ на страниците на „Плейбой“ бе свързана с много скандали. Преди време примата разказа, че родните издатели са планирали да я сложат на корицата, но от централата в САЩ не са се съгласили, като лично Хю Хефнер бил казал, че толкова възрастна жена не е красяла еротичната библия в цялата ѝ история – по това време нашата Лили тъкмо е навършила годините за пенсия – 63.

„Много запазено списание за ценители и колекционери. Това е издание от ограничен тираж и това го прави ценно“, уточнява търговец от Ямбол, който продава еротичните фотоси на Лили. Иначе плочите ѝ могат да бъдат закупени на цени от 3 до 10 лева, а цяла колекция се продава за 85 лв. Тениска с автографа ѝ най-заклетите фенове могат да си вземат срещу петолевка, а картичка с подпис – за 20 лв.

Виж още:Лили Иванова пита на колко години е (СНИМКИ)Лили Иванова отпразнува рожден ден тази събота в страхотно настроение и заобиколена от приятели. Ест…Apr 25 2021skafeto.com

Лили Иванова се ваксинира със „Спутник“Лили Иванова влезе в отбора на хората, които се довериха на ваксината срещу коронавирус и вече може …Apr 22 2021skafeto.com


loading...