Ирина Волк

Ето това е висш началник в полицията, не охранен тулуп. Секс бомбата Ирина Волк е повишена до генерал-майор от полицията с указ на президента Владимир Путин.

44-годишната Ирина Волк е родена в Москва през 1977 година, завършва Московската академия на МВР и от 2000 година работи в пресс службата на московското управление на МВР за борбата с икономическата престъпност.

През 2016 година става началник на управление в МВД – руското министерство на вътрешните дела, а също е назначена и за официален представител на силовото ведомство.

Секс бомба се идигна до върховете на руското МВР (Снимки) Секс бомба се идигна до върховете на руското МВР (Снимки) Секс бомба се идигна до върховете на руското МВР (Снимки) Секс бомба се идигна до върховете на руското МВР (Снимки) Секс бомба се идигна до върховете на руското МВР (Снимки) Секс бомба се идигна до върховете на руското МВР (Снимки)

Вижте още:

Тази СНИМКА взриви мрежата и стана тотален хит: Полицайката, която накърми изоставено бебе (ВИДЕО)Да си жена полицай и пожарникар доброволец едновременно е голяма работа, но когато си всичко това и …Aug 23 2018skafeto.com

СДВР с нова култова СНИМКА на полицайка с къса поличка, която прикова всички погледи! Какво прави тя?Българската полиция явно е решила да разчупи стереотипите в стремежа си да се справи с нарушителите …Nov 6 2017skafeto.com


loading...