Кадиев Анталия

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Актьорът Александър Кадиев се оказа измамен, планирайки лятната ваканция на него и дъщеря му Кати в Анталия, пише Телеграф.

Той резервирал през известна платформа луксозна къща, която да е с излаз към морето, а, пристигайки в турския курорт, се озовал в част, разкопана и пълна с бетоновози и нови строящи се сгради.

„Ето, трябваше да има и море, но всъщност гледката не е никак приятна“, жали се в социалните медии Кадиев.

След като вижда какво ги очаква, той взема решение двамата с щерка му да тръгнат с такси и да си намерят нормален хотел, който поне да е близо до плаж. Пътувайки обаче, таксито е ударено от автобус.

„За щастие на нас нищо ни няма, но шофьорът е доста разстроен“, отново проплака синът на Катето Евро.

След всички перипетии баща и дъщеря все пак се похвалиха, че са намери хотел в нормалната част на курорта, но за жалост стаите там са прекалено малки.

Въпреки това те са наели стая, за да успеят все пак да оползотворят дните от почивката си.

„От другото място тате изгоря с парите“, включи се във видеата и малката Кати, от което стана ясно, че всъщност Сашо не е успял да се споразумее да му върнат внесената сума.

Въпреки несполуките двамата прекараха цялата неделя на плаж, а малката Кати се похвали с чисто нов бански, който й е купил от Турция татко й.

В същото време половинката на Кадиев – Ивелина Чоева, е на почивка в Испания с майка си.

Виж още:Деси Стоянова станала поръчител за кредит на Сашо КадиевПриятелството си е приятелство, но опре ли до пари, емоциите – настрана. Това със сигурност не е жит…Apr 3 2022skafeto.com