кадиев камион

„Минаваш през мееен, като камион“ припява си известната песен на „Каризма“ Сашо Кадиев ден, след катастрофата, при която го връхлетя тежкотоварен камион.

Инцидентът му се случи на път за eфир в bTV във вторник, а след първоначалния шок водещият дори се извинил на човека, който минал през колата му с тежката машина. Шофьорът бил възрастен и се притеснил от ситуацията, а Кадиев се разчувствал и се разкаял за избухването си след инцидента.

„Камионът мина през мен, по-скоро през част от колата. И понеже колата ми е много малка, както всичко останало в живота ми, мина и не разбра човекът, че така направи с мен. След това аз му се извиних. Ние в началото малко се скарахме, но не беше нещо сериозно. Той беше възрастен човек.“, разказва в предаването „Матине“ Сашо, който за щастие няма и драскотина от пътната случка и предпочита да приеме ситуацията по-позитивно.

След изолацията водещият вече е във вихъра си – „Преди обед“ се върна в стария си режим и на екрана Сашо отново е в дует с Деси Стоянова. А преди дни актьорът – водещ изигра и първото си представление от повече от 3 месеца насам.

„Близо 100 дни не бях играл, но вчера имахме представления в Казанлък. Разбира се, заваля дъжд точно на моя откъс“, шегува се с каръка си Кадиев. А репетициите на ново представление в театър „Сълза и Смях“ вече са го завъртяли в обичайния натоварен оборот. „Подготвяме комедия с Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Руслан Мъйнов, Кирил Ефремов и други колеги. Готина компания се събрахме“, ентусиазиран е актьорът. Оказва се, обаче, че изолацията не му е отнела много неща, а му е дала време за приятни моменти вкъщи.

„На мен не ми се работи и се оказа, че пандемията много ми хареса. През това време и съм си чел, и съм играл (плейстейшън), гледах страхотни филми, учих стихотворения. И си седя и не ми се прави нищо друго. Аз не бях почивал в последните 10 години, с изключение за кратки отпуски през лятото“, обяснява едно от най-популярните лица в родния ефир. Съвсем скоро Кадиев се върна от първото в живота си море на къмпинг, където се изнесе с половинката си Таня и малката им дъщеря Катя, която е горда наследничка на името на баба си Катерина Евро.

„Аз нямам опит с къмпингарство, не ми е много приятно по принцип, но сега ми хареса. Общността е яка, помагат си хората, готвят си, вечерят заедно, морето е на две крачки, имаш си летен дом“, разказва той за впечатленията си от ранното диво море на къмпинг „Градина“.

Игрите с малкото Кате са сред любимите му моменти, а изобретателността в артистичното семейство е гарантирана. Участват играчки, актьор и дъщеря му.
„Понякога правим семейство Юникорни, а пък аз съм семейство Кучета. Правим упражнения – тя ми показва разни смешни йоги, сглобяваме заедно Lego. Тя си има специални жълти гумени ботуши за скачане в локви и много обича. Не се справям много добре за много неща, но пък си имаме много яка майка на детето. Танчето е много грижовна, учи Катето на много неща“, не пести похвали към половинката си Кадиев.

Виж още:Сашо Кадиев е катастрофирал тази сутринВодещият на „Преди обед“ Сашо Кадиев е претърпял катастрофа на път за телевизията тази сутрин. Това …Jun 16 2020skafeto.com

loading...