https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

За своите 56 години Салма Хайек изглежда неотразимо. Тя очевидно е наясно, че за да изглежда човек добре, трябва да се грижи за себе не само отвън, но и отвътре, а и да се чувства добре. Актрисата изобщо не се притеснява да покаже самочувствието и увереността си, въпреки остаряването и през последните месеци често виждаме в Instagram-а ѝ снимки както по бански, така и такива, на които показва побелелите си коси.

В епизод от подкаста Let’s Talk Off Camera Салма Хайек разговаря с колежката си Кели Рипа за красотата и стареенето. Докато Рипа и преди е била напълно откровена, че използва ботокс, то Хайек категорично заявява, че никога не се е инжектирала с него.

Салма споделя още, че заради здравословни проблеми, отделя много часове за медитация. Освен че ѝ е приятно и забавно, тя уточнява, че медитацията, която практикува, е по-различна от най-често разпространената и всъщност цели човек да усети енергията, движенията, танците вътре в себе си.

По думите на Салма Хайек тази медитация е и лекът ѝ против стареене. „Когато я правя и изляза от стаята, хората ми казват: „О, Боже мой. Отново изглеждаш на 20“, разкрива тя. И е убедена в подмладяващия ефект на медитацията, тъй като забелязва, че когато не я практикува известно време, кожата на лицето ѝ започва да се отпуска.

Салма Хайек обаче не крие, че съпругът ѝ Франсоа-Анри Пино изобщо не вярва на този метод на подмладяване и дори отказва да го нарича „медитация“, пише People.