Една от най-атрактивните жени в българската журналистика и политика – бургазлийката Калина Крумова, вдигна тежка сватба в комплекс край Созопол.

След като успя задълго да опази в тайна интимната си връзка, пищната брюнетка, която навърши наскоро 37 години, показа току-що на българския светски и бизнес елит кой е бил първи в сърцето й. Бившата депутатка от „Атака” в 41-ото Народно събрание каза „да” на не по-малко известния от нея българин – Борислав Захариев, популярен като Боби Турбото.

Калина Крумова бе сред забележителните жени у нас. Нейният професионален път започна като тийнейджърка в бургаската кабелна телевизия СКАТ под крилото Валери Симеонов, след което тя последва Волен Сидеров и стана депутат, а в момента е пиар на централата на “Huawei” в България. Боби Турбото е любимецът на аудиторията, известен предимно от комедийните и шоу формати на телевизиите. Младоженците бяха забелязани да слизат от бял „Ролс Ройс” пред църквата в Стария град в Созопол, за да се врекат във вярност.

Бившата депутатка Калина Крумова се омъжи за Боби Турбото

След като си размениха халките, антуражът се отправи към известен комплекс, където ги очакваха освен звезди на българското изкуство, още и хора от едрия бизнес, съобщава „Флагман“.

41-годишният актьор пристигна в мастилено син костюм и ако е търсил морския ефект, със сигурност се е разминал, тъй като нюансът не е характерен за нашите географски ширини. Калина бе заложила на минижуп от дантела с подвижен шлейф, който със сигурност свали в разгара на танците. Сред гостите бе забелязан и 20-годишният син Николай, който е от първия брак на Крумова с една знаковите фигури от бизнеса Николай Филипов. В момента Николай Филипов – младши е студент в Англия.


loading...