Калин Сърменов

Ясно е, че в която и да е професия, няма как всички да са на едно и също мнение. Актьорската гилдия у нас е поле, в което споровете и различните мнения са постоянна величина. Калин Сърменов е личност, която винаги е давала гласност на мнението си по различни теми. Той умее да се изразява деликатно, но само когато пожелае, което прави изказванията му винаги много интересни.

Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов захапа колегите си от гилдията, част от актьорския състав на „Пътят на честта“, предават от show.blitz.bg. В профила си във Фейсбук актьорът, прочул се като Милото от „Седем часа разлика“, изказа своето остро мнение, наричайки артистите бездарни. Актьорът, който през август тази година стана баща за трети път, сподели възмущението си в мрежата минути след като свърши един от епизодите.

„Пътят на глупостта и бездарието! Различни видове дървета! Пълноценно изживяване“, пише Калин с познатата иронична нотка. А по-късно конкретизира: „Ивайло, който и да е той, е откритие за БГ сериала. Чака го бляскаво бъдеще, как никой досега не го е видял?“.

По всичко личи, че Сърменов визира Ивайло Захариев, изиграл доброто ченге в „Под прикрите“. Откровенията на директора на Сатирата предизвикаха контрастни реакции в мрежата. „Липсва ми времето на „Седем часа разлика“, когато гледахме хубави сериали“, пише негова приятелка. А той й отговаря: „Сега броим дърветата. И идват и нови“, пише „Телеграф“. Това далеч не е първото негативно мнение на Сърменов. По-рано тази година той обиди творчеството и на актьора и режисьора Ники Илиев.Актьорът Калин Сърменов стана татко за трети пътДиректорът на Сатиричния театър Калин Сърменов, който през май чукна 56 години, в сряда за трети път…Aug 15 2019skafeto.comКалин Сърменов омъжи дъщеря си и похвали зетя: Не дреме по кръчмите (СНИМКИ)Калин Сърменов омъжи дъщеря си Дария! Щерката на актьора пристана на Александър Илиев на тържество с…Jul 11 2019skafeto.com

loading...