Кали снимка

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Кали е сред родните поп-фолк фурии, които обикновено не се съобразяват с хорското мнение. Днес ви представяме каква снимка сподели тя с феновете си, на която се вижда как певицата се радва на първите топли дни от лятото.

Фолкпевицата Кали се наслаждава на хубавото време и принудителната почивка покрай коронакризата. Чалга дивата не е паднала духом заради липсата на участия, а напротив – доста приятно прекарва времето си, пишат от show.blitz.bg. Певицата е извън България и упражнява хобито си от последните няколко години – гмуркане. Дори обмисля да се захване по-сериозно с тази дейност и да завърши курс за инструктор.

„Стихия даваща свобода, спокойствие…..друг свят“, написа Кали под споделена с последователите й снимка, на която лежи по гръб в кристално чистата морска вода. Певицата сподели, че се гмурка там, а нейната приятелката Маги Сидерова й завидя. Кали веднага й предложи да пали колата и да й отиде на гости.

Изпълнителката на „Като те почна“ винаги е държала няколко дини под една мишница и държи да се развива в личен, професионален и най-вече духовен аспект. На стари години тя подхвана изучаването на няколко чужди езика, завърши висше образование, гледа три деца, развива музикална кариера, не спира да пътува в чужбина, изкара курс за гмуркане, а между другото намира време и за любов. Преди няколко седмици чаровната певица сподели, че вече не е част от мзуикална компания „Пайнер“ и вече се изявява като самостоятелен изпълнител. За проблеми между нея и Митко Димитров – Пайнера се заговори преди малко повече от година и щом договорът й изтекъл, тя побързала да каже „сбогом“ на продуцентите си.

Кали е родена на 2 октомври 1975 г. в град София. Артистичният псевдоним Кали е измислен от Слави Трифонов. Талантът на Кали е бил забелязан още когато е била 15-годишна, на сватба, когато поканената певица не е дошла и Галина е пяла вместо нея. В края на празненството приема предложението на оркестъра да стане негова солистка. Следват многобройните им участия из страната. 18-годишна приема ангажимент за работа във Виена, където прекарва периода 1993 – 1994 г. Кали смята, че за тази година и половина се е изградила като певица.

Вижте още:Кали разтърси с лични признания (Видео)Кали е сред родните поп-фолк диви, които не пускат песни постоянно, но когато го направят, феновете …Jun 2 2020skafeto.com