Камелия Андонова Димитър Рачков

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

„Нямам връзка с Димитър Рачков! С него сме единствено приятели“. Това обяви 39-годишната красавица Камелия Андонова, която от няколко седмици е спрягана като официална половинка на комика. По думите й двамата с актьора са близки повече от година, но нямат лични отношения.

Слуховете, че именно Камелия е актуалната жена до Рачков, плъзнаха, след като двамата се появиха заедно на парти в популярен клуб в курорта Лозенец, а фотографите на заведението не пропуснаха да ги щракнат как интимничат. Кадрите бързо обиколиха медиите.

Самият Рачков също бил бесен, след като снимките се разпространили и бил убеден, че това се случва целенасочено от собственика на заведението, с цел реклама. В действителност актьорът бил в заведението в компанията на Камелия, която има сладкарница в курорта.

Рачков бил за няколко дни на море там и й предложил да излязат на вечеря, но не като гаджета, а като приятели и колеги, пише „Уикенд“. Двамата, както вече стана ясно, са работили заедно в последния сезон на „Като две капки вода“, където 39-годишната Камелия се занимавала със стайлинга и избирала дрехите на водещите и журито.

Близки до красавицата се кълнат, че „Двамата са близки приятели. Камелия се познава добре и с доскорошната му приятелка Анита, освен това има друга връзка в момента и тези слухове й навредиха“, гласи още изданието.