Камелия Андонова министър

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

След раздялата с плеймейтката Анита Димитрова преди 3месеца, Димитър Рачков отново се носи на крилете на любовта. Новата му избраница Камелия Андонова е на 39 години и за разлика от силиконката, няма никакви корекции по себе си.

Тя се занимава с изработката на торти и има бутикова сладкарница в курортния комплекс Лозенец, които се продават доста скъпо, но имат своите верни клиенти. Тя има сладкарски цех в София, но сега цяло лято е на морето. Именно там бяха забелязани и с актьора в хитовото заведение „Хасиенда Бийч“, пише lupa.bg. Двамата са си разменяли целувки и прегръдки на партита в клуба и дори са щракнати от фотографа на заведението, а според присъстващи Рачков е бил на седмото небе от щастие и е изглеждал доста влюбен.

Двамата се познават от шоуто „Като две капки вода“, където хубавицата последния сезон се е занимавала със сталийнга. Андонова е познато лице на зрителите на Нова тв с участието си в „Сладкото състезание – Bake off“, което се излъчи през 2016 г. Тогава тя е работила в банка. През свободното си време знойната мацка тренира бокс, който поддържа супер форма.


Кристиан Кръстев

Любопитно е, че красавицата е разведена и има голям син. Според публикация в жълт седмичник, тя е била е гадже и на бившия министър на транспорта в едно от служебните правителства на Росен Плевнелиев, а после и зам.-кмет на София Кристиан Кръстев.

Той сега е председател на УС на Национална компания „Железопътна инфраструктура“. Връзката им обаче просъществувала едва няколко месеца. В момента Кръстев, който години наред беше сред най-желаните ергени във властта, има отношения с друго момиче и дори е баща на малко бебе.