камелия джуки

Криза на възрастта ли удари Камелия, какво ли?!… 50-годишната чалга дива прави глупост след глупост с визията си, поне така смятат голяма част от феновете й в мрежата. След като певицата шокира всички с пълната промяна на носа си преди няколко месеца, днес тя буквално замяза на патка – визираме устните, не ума й.

Джуките на Камелия, които природно са доста тънки, в момента са наблъскани с хиалуронова киселина. При това дотам, че са изскочили напред и придават на физиономията й типичния патешки вид, пише show.bg.

Потребители я сравниха с патока Доналд Дък и не спират да й се чудят на акъла, как може сама да си причини това. Явно обаче Ками си се харесва, защото не спира да позира и да цупи нови джучки пред камерата.

Камелия шашна феновете с нови джуки (Снимка)

Фотосите, разбира се, са обработени напълно, за да направят тена на лицето й гладък като бебешко дупе, по което няма нито една бръчка. Нещо невъзможно за годините й.

„Яд ме е да я гледам! Ако ще да се сърди, но истината е, че я обичахме такава, каквато беше. Тогава имаше някакъв вроден сексапил, който се изпари напълно. Нищо не й е останало от него“, коментират фенове.

Вижте още:
Глория заема мястото на Камелия в „Гласът на България”Глория може да заеме мястото на Камелия в шоуто „Гласът на България” на Би Ти Ви. Това е най-новата …Jun 6 2021skafeto.com

И Кали зачекна темата за носа на КамелияНосът на Камелия е тема №1 във фолк средите. Феновете на певицата от лекия жанр не спират да я крити…May 21 2021skafeto.com


loading...