Телевизия бТВ трескаво подготвя романтично риалити, с което да конкурира воденото от бившия си кадър Емо Чолаков предаване „Един за друг“. В ход са преговори с няколко известни лица от шоубизнеса за водещи на проекта, като за момента фаворит е русокосата сексбомба на фолка Камелия Вескова, пише lupa.bg.

Фурията от Чипровци, която наскоро закръгли 50 години, но все така си остава една от най-предизвикателните изпълнителки от лекия жанр, отчаяно има нужда от свежи постъпления, подобно на повечето си колеги, ударени жестоко от мерките срещу пандемията. Тя отдавна се ослушвала за място в телевизионен ефир, след като първият й опит да води на малкия екран претърпя фиаско с фалита на ТВ7.

Ками води просъществувалото от ден до пладне „Марс и Венера“

След това тя за кратко пристана на Нова ТВ в любовното шоу „Марс и Венера“, но то беше бързо и без обяснения свалено от ефир. Пайнерката отрича до днес слуховете, че е била уволнена заради интимни попълзновения на тогавашен шеф в канала и доскоро твърдеше, че би работила отново за НОВА, стига да почувства предаването подходящо за нейните възможности. Явно обаче е решила да си отмъсти, като прескочи при конкуренцията.

Камелия споделя, че за нея непрекъснато валят предложения за телевизионни изяви. Изпълнителката обаче е скромна – не можела да води всякакъв тип предаване, само и само за да бъде показвана на екрана.

 

loading...