Камелия съвети

Камелия скрива топката на повечето си колежки във фолк бранша. Вечните парчета, на които се радват феновете, са едно на ръка. Второто определено е нейната визия. Как го постига и успява да се поддържа в топ форма – тайната й рецепта е разкрита.

За да запази своята атрактивна женственост, Ками цяло лято събира слънце почти без бански. От години тя е любител на нудитските плажове, а понякога слага оскъдно долнище, за да прикрие прелестите си поне за снимки в мрежата.

Така тя си набавя максимална доза витамин Д и положителни емоции, което поддържа хормоните й в перфектен баланс. Следващото правило на изкусителната блондинка е вкъщи да прекарва дните си по бельо, или без него – според случая. Тя често издава парещата си визия пред своите последователи и от кадрите е видно, че никога не слага скучни домашни дрехи, пише Ние жените.

Съветите на Камелия за топ форма Съветите на Камелия за топ форма

Съветите на Камелия за топ форма

Сред задължителните елементи на нейния гардероб са сексапилните рокли. Така всяка дама изтъква природните си дадености и се свързва активно със своята вътрешна природа. Ето защо рядко можем да видим Камелия с панталон, а усмивката на лицето й отразява и възхищението на околните.


loading...