камелия

В социалните мрежи се появиха скандални снимки на фолк звездата Камелия, на които ясно личи, че има коремче. Фенове започнаха да й честитят бременността и да се обзалагат от какъв пол ще бъде бебето на 50-годишната звезда.

Всеизвестен факт е, че зад гърба си „огън момичето“ има няколко спонтанни аборта. Пред агенция БЛИЦ русата сексбомба е споделяла, че има сериозен проблем и не може да износи плода, което е причина да няма деца.

Камелия открито заяви, че вече й се повръща от медийните спекулации с нейна евентуална бременност. Вече 20 години е на музикалната сцена и по няколко пъти на година медиите я забременяват.

Изпълнителката на „Луда по тебе“ реши този път да отвърне на хейтърите и лъжливите новини. Певицата направи няколко сторита в Инстаграм, където показа в каква перфектна форма е в момента и че няма следа от коремче, което категорично се вижда на нейни снимки от последното й участие.

Камелия показа корема и призна за бременността (СНИМКА)

Твърде е вероятно Камелия да е похапнала повече преди да излезе на сцената в клуба, където фотографи са акцентирали върху закръглената й коремна област. Други път подозират, че в този момент Камелия е била в цикъл и това е довело до подуване на корема и подозиране в бременност.

Пияната Жени Калканджиева си пукна главата (Видео)Бившата миска Жени Калканджиева отново влезе в криминалните хроники. Тя за пореден път е видяна пиян…Nov 15 2021skafeto.com

Всички говорят за:Жени Калканджиева пак пияна, сцепиха ѝ главата с бутилка (ВИДЕО)Бившата миска Жени Калканджиева отново се прочу с грозна проява. Тя за пореден път е видяна пияна, к…Nov 15 2021skafeto.com


loading...