Камелия COOLt

Камелия, която представи най-новата си песен навръх своя рожден ден, разказа любопитни моменти от работата си по сингъла „Двамата непознати“, който вече се нареди сред актуалните фолк хитове.

„Тя е една от последните мои любими песни, които съм правила. Записах я от раз, запомних я от раз. Много често ми се е случвало текстовете, които записвам до последно да не мога да ги запомня. Тази я знаех, знаех я със затворени очи, денонощно си я пеех. Така че тя ми е любима. И може би тази емоция, която съм й предала, не само в записа, но с видеото, което направихме с Люси, докосна почитателите. Получих много поздравления за това, че е различна. Има хитово звучене“ – сподели певицата в COOLt с Натали Трифонова.

Блондинката призна, че една дълга и успешна кариера се гради с постоянство, учене и добър екип. През 2022-а тя празнува четвърт век на сцената.

„Тази година ще станат 25. С постоянство, с падане, със ставане, с учене, с неповтаряне на грешки, с добър екип до себе си. Цветин винаги е бил до мен. Той ми е най-голямата опора и най-големият критик. Добър екип и не само хора, които да те ласкаят или критикари, а с обективно мнение. За мен е важно не само моят приятел да хареса песента или да не я хареса, а да обясни защо му харесва или не му харесва“ разказа обичаната изпълнителка.

Не крие грешките си и заявява, че винаги се учи от тях: „Правила съм неща, за които не съм била готова, подведена от собственото си его. Правила съм грешки, но е хубаво, че не ги повтарям“.

Отчита, че с времето попфолкът е много променен.

„Времето беше по-романтично, не беше толкова динамично. Сега е много консуматорско, всичко от вчера вече е старо. Тестовете станаха по-директни и хард. Това романтично време остана в миналото“ – обяснява певицата.

По вечно актуалната тема за приятелството сред изпълнителите и доколко е възможно то, Камелия е категорична: „Може би навремето е имало приятелства. Може би около някои колеги се е позапазило някакво добро познанство… При нас е трудно. За да има приятелство, е нужно да бъдеш честен и открит. Когато има конкуренция, когато има женско его, когато има състезание, някак си колкото и да искаш да си приятел, то е по-силно от теб. За приятелство в шоубизнеса е нужно човек много да надрасне тези неща, да порасне като интелигентност вътре в себе си, за да разбере, че което е за колегата, си е за колегата, което си е за мен, си е за мен и никой никому не може да вземе нищо“.


loading...