https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Любовната приказка на Шон Мендес и Камила Кабейо приключи. Младите изпълнители, които бяха заедно повече от две години, обявиха решението си в социалните мрежи, споделяйки еднакви съобщения в историите си в Instagram. „Решихме да прекратим романтичните си взаимоотношения, но нашата любов един към друг остава все толкова силна. Започнахме връзката си като най-добри приятели и ще продължим да бъдем най-добри приятели“, написаха Шон и Камила. Те благодариха на феновете си за подкрепата и заявиха, че продължават напред.

23-годишният Шон и 24-годишната Кабейо бяха една от любимите двойки на младото поколение. Те започнаха връзката си през юли 2019 година, като преди това бяха много близки приятели. Шон дори признава, че отдавна е харесвал Камила, но тя дълго време го е приемала като приятел и затова нещата не са се получавали. В документалния си филм, достъпен в Netflix, изпълнителят разкрива, че всичките му песни са писани именно за Кабейо.

Младите звезди се сприятеляват през 2015 година, като още тогава започнаха слухове за любовни взаимоотношения. „Ние просто сме много близки приятели. Тя е един от онези хора, с които много лесно можеш да се свържеш и до днес е един от най-добрите ми приятели. Понякога намираш мигновена връзка с хората и тя е един от тях“, казва Шон пред People през 2016 година.

Две години по-късно двамата още повече засилват слуховете за връзка след видеото към песента Senorita. През юли 2019 година вече всичко е ясно и изпълнителите се превръщат в новата любима двойка на музикалната сцена. През цялото лято бяха снимани от папараци как си разменят мили целувки и прегръдки, а първото им светско събитие като двойка беше по време на музикалните награди на MTV. Тогава те изпълниха своя хит Senorita.


loading...