Кантарджиев снаха

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Снаха като от кориците на модно списание има професор Тодор Кантарджиев. Неговият единствен син Весел, който преди месец го зарадва с първороден внук, кръстен на професора, живее на семейни начала с красавицата Илиана Георгиева, пише Ретро.

Младата майка всъщност също е лекар по професия. Именно дерматологията я среща с половинката ѝ Весел, който е началник на Клиниката по кожни и венерически болести към ВМА. И снахата на проф. Кантарджиев е част от екипа на същото отделение, но практикува и в частен център за естетическа медицина, посещаван от много представители на родния хайлайф.

Д-р Георгиева е завършила медицина в Медицинския университет в София. Гради успешна кариера благодарение на амбицията си и биографията ѝ разкрива редица участия в семинари и конференции от световен мащаб. Красивата лекарка обаче не обича да афишира личния си живот и само шепа хора знаели за връзката ѝ със сина на проф. Кантарджиев. Те са двойка от няколко години и съвсем естественото продължение на връзката им било да разширят състава на семейството.

„Синчето ми е здраво, роди се 3 килограма и половина, само мускули! Всичко е наред със съпругата ми, тя сама си избра клиниката“, коментира д-р Весел Кантарджиев непосредствено след раждането на бебето.

Синът на топвирусолога е роден на 19 август 1980 г. Избира да следва медицина в България и през 2004 г. завършва Медицинския университет в София. През 2013 г. придобива специалност „Дерматология и венерология“, а от 2 години насам с гордост носи титлата „доктор по медицина“.

Работи в дерматологичната клиника към ВМА, която към днешна дата оглавява, започва още от студентската скамейка, записвайки се за доброволец. С баща му Тодор са изключително близки, споделят си много, но все пак имало респект от сина към таткото. „Гордея се с него след всяко негово интервю. Той е изключителен събеседник“, казва Весел по адрес на проф. Кантарджиев и признава, че у дома двамата не коментират само три теми: футбол, политика и жени. Все пак светилото във вирусологията приел с отворено сърце своята снаха и се гордеел със стабилното семейство, което Весел и Илиана създали.

Виж още:Синът на Тодор Кантарджиев – трето поколение лекар с бляскава кариера (УНИКАЛНИ СНИМКИ)Трето поколение лекар е синът на професор Тодор Кантарджиев – директор на Националния център по зара…Apr 16 2020skafeto.com

Проф. Кантарджиев не може да свали усмивката от лицето си – стана дядо на внук, 3,5 кг само мускулиВ разгара на ковид пандемията професор Тодор Кантарджиев, ръководител на Националния център по зараз…Nov 23 2020skafeto.com

Славна фамилия – цяла София трябва да е благодарна на дядото на Тодор КантарджиевЕдно от трите най-популярни лица от Националния оперативен щаб за борба с коронавируса – проф. Тодор…Jun 28 2020skafeto.com