капки финал

Фики, JJ и Дара отиват на финала на „Като две капки вода“. Там трябваше да е и Димитър Маринов. Актьорът певец обаче се отказа от надпреварата, за да даде шанс за още изяви на колежката Маги Джанаварова. Това се случва за първи път в шоуто.

„По библейско правило имам право да го направя“, заяви Димитър Маринов. Продуцентът Маги Халваджиян не оспори неговото решение и призна, че е бил подготвен за него.

„Малко хора биха направили подобно нещо. Изисква се да си надмогнал егото си и да вярваш, че тези, които са зад теб, имат нужда от рамо и помощ. Страхотно беше, благодаря ти, Мите“, заяви развълнуваният Халваджиян.

На финала Фики ще пресъздаде образа на Лайнъл Ричи с песента „Хелоу”, JJ ще имитира Куийн, Дара – „Вървят ли двама“ на Мария Нейкова, а Маги ще изпълни хит на Уитни Хюстън.

„Много съм изненадана и нямам нагласата да продължа“, сподели Маги. JJ пък призна, че не е очаквал да бъде класиран, но все пак реши с какво ще забавлява публиката и журито на финала.

Заради таланта си имитаторката на Стефка Съботинова спечели стотното издание на шоуто. Тя получи като награда сумата от 1000 лева. „Знам къде ще ги даря, просто в момента ми изскочи името. Не очаквах да спечеля тази вечер“, каза развълнувана Маги Джанаварова.

Оше от Лайфстайл

loading...