кати

Без значение дали на някого му харесва или не, истина е, че още с появата си по нашите географски ширини поп фолкът стана истинско явление сред слушателите. Неговото различно звучене, отличаващо се от всичко добре познато дотогава, наред със скандалната визия на представителите му, безотказно приковаваща всички погледи с дързостта си, определено се оказа печеливша комбинация, която светкавично популяризира жанра, превръщайки изпълнителите, изявяващи се в него, в звезди.

И все пак, въпреки масовата еуфория, съпровождаща началото му, не липсваха предсказания, вещаещи, че подобно на всяко друго чудо и това ще отшуми след три дни. Само че това така и не се случи…

С течение на времето, вместо постепенно да залезе, потъвайки във вечна забрава, чалгата, както в даден момент започнаха да я наричат всички, се наложи като един от най-предпочитаните музикални стилове у нас, като несъзнателно дори прерасна в цяла култура, благодарение на множеството ѝ почитатели, стараещи се всячески да подражават на певците.

Разбира се, пътят към това бе дълъг, а следвайки го, за добро или лошо, а може би по малко и от двете, жанрът лека-полека се отдалечи от своя първообраз, карайки много от основоположниците му да го напуснат, обръщайки му гръб завинаги. Да, от хората, положили в миналото неговите основи, към днешна дата останаха едва една шепа, която успя да се задържи на сцената, устоявайки на безпощадната конкуренция от нови и по-млади творци, залели пазара, докато останалите доброволно слязоха от нея.

Една от онези, решили да оставят славата настрана, бе Катя Михайлова, по-позната просто като Кати, чиято песен „Пеперуда“ преди две десетилетия звучеше навсякъде. Привлекателната блондинка, която някога владееше мъжките фантазии, изненадващо се отказа от кариерата си, точно когато бе на върха, предпочитайки да се посвети изцяло на семейството си. Така след като през 2005 г. срещна любовта в лицето на бизнесмена Николай, а не след дълго да бял свят пристигна дъщеря им Джулиана, тя напусна ярките светлини на прожекторите, отказвайки да се върне под тях дори когато двамата с половинката ѝ в крайна сметка се разделиха седем години по-късно.

Навярно много от почитателите ѝ, които ясно си спомнят нейните песни, сочени евъргрийни, често си задават въпроса какво се случва с нея, а отговорът е, че тя продължава да бъде изцяло отдадена на своята наследница, която вече е деветокласничка. Без значение, че все така избягва медийното внимание, водейки спокоен и уединен живот, Кати понякога си позволява да споделя в социалните мрежи свои снимки, разкриващи части от ежедневието ѝ. На тях се вижда, че визията на бившата певица, която скоро ще посрещне своя 45-и рожден ден, е останала недосегаема за белезите на изминалото време. Фигурата ѝ, която обичайно подчертава с вталени тоалети, е слаба и стройна, като по нищо не издава, че някога е раждала. В последната си публикация тя е облечена с тесни дънки, съчетани с прилепнала блуза с дълъг ръкав, отличаваща се с дълбоко V-образно деколте, излагаща на показ бюста ѝ, който сега изглежда много по-голям от преди. Засега обаче не ясно дали това се дължи на хирургическа намеса, макар мнозина да са на това мнение.

Помните ли волната пеперуда Кати? Ето как изглежда днес фолк иконата (СНИМКА + ВИДЕО)

Кати е родена е на 13 май 1977 г. в Перник, но израства в Брезник. Родителите ѝ се развеждат в детските ѝ години и тя остава да живее с майка си. Когато е на 18-годишна възраст, майка ѝ умира внезапно от инфаркт и тийнейджърката се мести да живее при леля си. В продължение на седем години играе народни танци в танцов състав, като междувременно тренира и волейбол. През 1994 г. печели конкурса „Мис Брезник“, а скоро след това за музикалната сцена я открива колегата ѝ Кондьо.

Преди известно време се появиха слухове, че има интимна връзка с кмета на Петрич, като дори се твърдеше, че притежава магазини в града, разположен в югозападната част на страната ни, само че впоследствие и двамата опровергаха тази информация, изтъквайки, че дори не се познават.

Виж още:Помните ли Атанас от „Игри на волята“? Ето какво се случва с него днесПомните ли Атанас Бръндев от първия сезон на „Игри на волята“? Тогава той бързо привлече вниманието …Feb 8 2022skafeto.com

Помните ли първия победител в Биг Брадър Здравко? Ето с какво си вади хляба днесПървият победител в Биг Брадър Здравко Василев стана бачкатор на строеж, пише Марица. В края на ное…Dec 3 2021skafeto.com

Помните ли Тома от Music Idol? Не е за вярване какво е правил след всеки лайвПомните ли Тома Здравков, който направи невиждан фурор преди 13 години, печелейки шоуто Music Idol 2…Nov 9 2021skafeto.com


loading...