Димитър Рачков брат втрещи феновете си
Димитър Рачков

След като Димитър Рачков се оттегли като водещ на риалити формата „Маскираният певец“, а после стана ясно, че няма да бъде водещ и в новия сезон на „Като две капки вода“, продуцирани от Магърдич Халваджиян, зрителите започнаха все по-подозрително да се питат какво се случва с любимия им актьор, който са свикнали да виждат на малкия екран, пише Дир.бг.

В интервю пред Мариян Станков – Мон Дьо през изминалия уикенд самият продуцент на тези риалити формати, излъчвани по Нова ТВ – Маги Халваджиян, заяви, че Рачков е отшелник в изгнание.

„Къде е Рачков? Аз все викам така – айде да го оставим малко да почива този човек. Той е отшелник в момента, в изгнание и си почива. Защото той 20 години не е слязъл от екран. Не е ли време да си вземе малко отпуск и да си почине? Няма никаква интрига, каквато жълтите вестници търсят, между мен и Рачков, между компанията и Димитър. Такова нещо няма. Единственото, което има, е почивка, малко“, бяха думите на продуцента.

Явно почивката му наистина е била кратка, тъй като от днес в ефира на Нова тв се върти реклама, която оповестява, че шоуто на Димитър Рачков ще стартира в ефира на 7 март. В краткия клип виждаме любимия на хиляди българи актьор като самотен отшелник в малка хижа в гората, който показва ръката си, на която пише с големи букви „Маги завинаги“.

Засега няма информация какво точно ще представлява шоуто на Рачков, само че стартира в неделя на 7 март в ефира на Нова ТВ.

Виж още:Зрители на бунт срещу Халваджиян и „Капките“ заради отсъствието на РачковОжесточен диспут се завихри във Фейсбук страницата на шоуто „Като две капки вода“ заради отсъствието…Feb 9 2021skafeto.com

Халваджиян проговори за Рачков: Той е отшелник в изгнание, почива сиПродължаващите от миналата година спекулации за раздор между Магърдич Халваджиян и Димитър Рачков по…Feb 8 2021skafeto.com

Рачков чака бебе от АнитаДимитър Рачков ще стане баща през есента, пише сензационно в новия си брой в. „Уикенд”. Официалната …Feb 5 2021skafeto.com


loading...