Кейт Бекинсейл София

Кейт Бекинсейл показа певческите си умения в София. 46-годишната актриса сподели видео в Instagram как изпълнява песента „Swееt Trаnsvеstitе“ в столичен клуб.

И както сами може да видите, тя не само се справя супер с пеенето, но също така изглежда невероятно. Кейт демонстрира хубавата си фигура, облечена в черна къса пола, бюстие и ботуши над коляното.

Тя е била в компанията на колегата си Дейвид Брадли, участвал в „Хари Потър“. Той всъщност е неин кръстник, а в момента и гримьор.

 

View this post on Instagram

 

Enchanté💋

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Кейт Бекинсейл е в София заради снимките на филма „Jolt„. В лентата героинята й се опитва да отмъсти на хората, които са убили любимия й, като за целта използва малки количества ток.

Преди време британската актриса сподели, че за да е във форма за филма тренира поне шест дни в седмицата, използва услугите на професионален треньор и се храни изключително балансирано.

 

View this post on Instagram

 

Sometimes I wear @chase_aston’s knickers and tights and it gives us all a fillip

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Брад Пит: Напушвах се до забрава и бях в клиника за алкохолициЛегендарният актьор Брад Пит призна, че е прекарал една година и половина в група на Анонимните алко…Sep 4 2019skafeto.com

loading...