кейт даяна

Всеки обича да чете пикантерии за британското кралско семейство. Разбира се в епицентъра на това попадат най-вече принцовете Уилям и Хари, както и половинките им Кейт Мидълтън и Меган Маркъл.Мрежата прегря: Принцеса Даяна се е преродила в малката си внучка Шарлот, тези СНИМКИ го доказватМрежата прегря с горещо твърдение. Според повечето хора принцеса Даяна се е преродила в малката си в…Aug 9 2018skafeto.com

Изненадващо или не, но мнозина обичат да четата любопитни неща и за покойната принцеса Даяна. Разводът между принцеса Даяна и принц Чарлз бе една от най-скандалните новини, които разтърси света преди време.

Но за съжаление сега редица световни таблоиди твърдят, че Кейт Мидълтън е тръгнала по печалните стъпки на покойната принцеса Даяна. Световните медии твърдят, че принц Уилям, подобна на баща си принц Чарлз, май изневерява на половинката си. При това с тяхна стара позната. Твърди се, че извънбрачната връзка на принц Уилям е с Роуз Ханбъри.

Тя е маркиза на Чъмли. Роуз е съпруга на маркиз, който е с малко по-ниска титлата на херцог (какъвто и принц Уилям). Ако слуховете за нейната връзка с Уилям са верни, тогава как би могло да се случи това?

Крушата не пада по-далеч от дървото! Уилям изневерявал на Кейт, както баща му на Даяна
Роуз Ханбъри

Ханбъри е приятелка на Кейт и съпруга ѝ от дълги години. Тя е от Норфолк, бивш модел, който стана известен не само заради изящните си форми, но и заради това, че позира преди време в бански костюм до самия британски премиер Тони Блеър.

Нейният съпруг Дейвид Роксавад е с 23 години по-възрастен от нея. Той е наследник на имение, което се оценява на 115 милиона лири стерлинги. Те са мегабогати и са известни, поне в аристократичните кръгове на Великобритания. Не е тайна, че бабата на Роуз някога е била шаферка на сватбата на кралица Елизабет II, а самата Роуз е призната за най-стилно облечената жена на сватбата на Кейт и Уилям.

Според слуховете самата Кейт Мидълтън е научила за извънбрачната връзка на съпруга ѝ принц Уилям още през април тази година.

Тогава тя вдигнала жесток скандал не само на половинката си, но и на Роуз, с която се предполага, че ѝ изневерява. Освен това Кейт им забранила да общуват вече.

Още от 2018 г. пресата активно обсъжда предполагаемия предстоящ развод в семейството на Кейт и Уилям. Предполага се, че съпрузите отдавна не се разбират помежду си и безкрайно се карат.

Стигна се до там, че много медии дори приписваха връзка на принц Уилям със снаха му Меган Маркъл. Някои медии дори стигнаха до там да пишат, че Кейт настоявала Меган и принц Хари да напуснат Великобритания и да се преместят в САЩ, за да не отклоняват медийното внимание върху себе си, а и Меган и Уилям да не са толкова близо един до друг.

loading...