киркоров

Известно е, че кралят на руския поп отдавна активно инвестира в недвижими имоти. Филип Киркоров има няколко апартамента в Москва, къщи в САЩ и България, както и луксозна вила в Гърция.

Не отдавна певецът стана горд собственик на мезонета на бившия президент на Киргизстан. За апартамента поп кралят трябваше да плати точно един милиард рубли.

Според Rosreestr, цитиран от Труд, Киркоров е придобил елитното жилище през декември миналата година. В допълнение към вече платения милиард, изпълнителят трябваше да похарчи много пари за ремонт и обзавеждане и интериор, подобаващи на звезда от неговия ранг.

Самият апартамент се състои от две нива и общата площ е 537 квадратни метра. Други два апартамента на Киркоров, в сравнение с наскоро придобития, сега изглеждат съвсем малки – те се простират на площи от “само” 190 и 208 квадратни метра. Част от гардероба на звездата вече е транспортиран до новата му обител.

Между другото, в същата сграда кралят на поп сцената вече има апартамент, но на различен етаж. Той го купи през 2000 -та за почти 4,5 милиона долара. Ремонтът струваше още 2 милиона долара. Площта на апартамента е 260 квадратни метра.

Филип Бедросович инвестира само в недвижими имоти, а той самият, заедно с децата си, Мартин и Алла-Виктория, спокойно продължава да живее в не по-малко луксозното си имение на залива на река Москва. Между другото, на този полуостров има само 30 къщи, а една от тях е купена от изпълнителя в навечерието на 50 -ия му рожден ден за 12 милиона долара.

Не всичко обаче се оказа не толкова просто. Журналисти разбраха, че самата прима на руската естрада Алла Пугачова живее в същия квартал! Да, Киркоров наистина купи апартамент в близост до главната жена и муза на живота си.

“Филип наистина купи нов апартамент във Филиповски Лейн. Както той обясни, това е апартамент за децата му – за Алла -Виктория и Мартин. Новият апартамент е на същия етаж като този на Алла Пугачова. Сега бившите съпрузи са съседи. Алла Борисовна влезе в тази къща след развода си с Киркоров в началото на 2000-те, апартаментът є беше даден от бившия извънбрачен мъж на дъщеря ѝ Кристина Орбакайте – Руслан Байсаров“, разказват приятели на певците.

Между другото, Киркоров има не само апартамент в Москва, къща в Московска област, но и вила в САЩ, апартамент в България и имение в Гърция на северното крайбрежие на Крит, което струва 10 милиона евро.

“Сега имам четириетажна вила там. Интериорът е декориран в гръцки стил, има няколко спални, за да могат нашите български роднини и приятели да идват при мен. Всичко е направено в светли цветове, в почти всяка стая има красиви големи джакузита “, каза Киркоров пред “Нова вълна”.

Интересно е, че при всички тези огромни разходи състоянието на Филип Киркоров се оценява като почти катастрофално. Според най-нови данни той не може по никакъв начин да се отърве от дълг в размер на 44 хиляди рубли – тези пари в сравнение с милиарда, който отиде за закупуване на апартамент са нищо. Освен това едва наскоро поп кралят направи ремонт в стаята на сина си, което му струва повече от милион рубли. Само едно легло в стаята на Мартин струва почти сто хиляди рубли.

Независимо от това, дълги години стар дълг притиска певецът, а съдебните изпълнители уверяват: още малко и Киркоров ще бъде лишен от възможността да пътува в чужбина…

Според медиите Филип Бедросович вече е натрупал около 140 милиона рубли дължими глоби. Според базата данни на FSSP певецът има повече от 20 наказания за безразсъдни постъпки и неправилно паркиране.

В допълнение към административните глоби, Филип има и дълг от 70 милиона рубли при плащания по взет заем. Адвокатът на певеца отбеляза, че латвийска банка, от която Филип Киркоров е взел заем, е фалирала, а певицата не искал да изплати дълга на “на не ясно към кого”.

Виж още:Путин скара Киркоров и ПугачоваОкончателно разваляне на калимерата между Филип Киркоров и Алла Пугачова предизвикват Путин и Навалн…Jan 25 2021skafeto.com

Алла Пугачова и Максим Галкин нажежиха мрежата с тази СНИМКАРуският телевизионен водещ, пародист и шоумен Максим Галкин сподели в Instagram ново селфи със звезд…Jun 20 2021skafeto.com

Вижте Алла Пугачова без грим преди 24 години!Стара снимка на примата на руската естрада Алла Пугачова взриви мрежата. На кадъра голямата певица е…Nov 30 2019skafeto.com


loading...