Докато целият свят е вперил очи в милиардите на Бил Гейтс и пресмята колко от тях ще отидат в ръцете на съпругата му Мелинда, с която се развеждат, гръмна новината, че зад раздялата на века стои фатална китайка.

Преводачка от китайски произход, която от март 2015 година сътрудничи на благотворителната фондация на семейство Гейтс, е нарочена за развода на милиардерското семейството.

В публичното пространство се прокраднаха слухове, според които 36-годишната Чже Уонг, известна още като Шели Уонг, е разбила 27-годишния брачен живот на Бил и Мелинда.

Фатална китайка развела Бил Гейтс (СНИМКИ)?

По информация на „The New York Post“ самата Уонг е била принудена да направи изявление в китайската социална мрежа Weibo, където написала, че всички тези съобщения са лъжа и категорично неоснователни.

По думите ѝ с 65-годишният милиардер я свързват „изключително делови отношения“.

Разводът на Бил и Мелинда Гейтс далеч не е „мирен“, както е представен в обществеността, а семейството на Бил Гейтс му е бясно.

Основателят на „Майкрософт“ и съпругата му всъщност са приключили брака си през март, въпреки че всичко беше разкрито наскоро.

Фатална китайка развела Бил Гейтс (СНИМКИ)?

Бил и Мелинда Гейтс искали да обявят развода си през март, но техните адвокати ги посъветвали да не го правят, преди да бъде постигнато споразумение за развод, пише TMZ.

Мелинда Гейтс е очаквала, че официалното съобщение за развода ще предизвика огромно медийно внимание, така че, за да избегне това, тя е заминала за изолирания остров Каливини в Карибите. Той е собственост на милионера Джордж Коен и струва 132 000 долара на ден.

Трите деца са заминали с Мелинда и били на нейна страна.


loading...