Кичка Бодурова лас вегас

Кичка Бодурова за пореден път продава дома си в Лас Вегас, пише lupa.bg. Естрадната изпълнителка споделя, че след като вече живее само с мъжа си, не изпитва необходимост да поддържа огромното имение, в което се шири.

„Още се чудя, обаче от време на време пускам имота в сайтове, за да видя как вървят цените. Най-тъжно ми е, че не мога да си преместя малкото параклисче, което съм си създала от любими икони”, коментира певицата.

Кичка се отказа от последна покупка на друга къща преди години, когато бе платила капаро от долара, заради това, че не успя да намери „правилното място, с правилната енергия”.

Едва стъпила в България, Кичка Бодурова стана жертва на вандализъм (снимки)Голямата българска певица Кичка Бодурова стъпи на родна земя преди броени дни. Както е известно, тя …Jun 12 2019skafeto.com

Бодурова е известна с голямата си набожност, а освен това е и отдадена много на българската култура. Певицата не пропуска представление или концерт на български звезди, когато посетят Америка.

Изпълнителката и нейни приятели са купили над 100 билета за пиесата „Горката Франция”, която ще се играе в САЩ след броени дни. А освен това няма търпение да се види с приятелката си Катето Евро, която, освен да играе в пиесата със сина си, Фахрадин Фахрадинов и Анелия Луцинова, ще представи и новата си биографична книга.

Кичка Бодурова скандализира: Емил Димитров беше изключително надаренЕдна от най-колоритните участнички във „ВИП брадър“ – певицата Кичка Бодурова крие скандални истории…Apr 4 2019skafeto.com

Въпреки че е далеч от родината Кичка следи какво се случва у нас. И не пропусна да похвали новия стар кмет на Бургас Димитър Николов  за преизбирането му и за приноса, който има за развитието на родния й град.

Кичка Бодурова изригна срещу Слабаков: Купете му и костюм на изпроводякВ България всички разбират от политика, футбол и жени. Тази стара максима изненадващо беше потвърден…May 30 2019skafeto.com

loading...