БТВ Слави глоба защо слави напусна бтв
Слави Трифонов

Дни след като Слави Трифонов официално обяви, че влиза в политиката с проекта си „Няма такава държава“, не спират коментарите по негов адрес. Своята позиция изрази и Кичка Бодурова, която в пост във Фейсбук буквално разгроми Дългия. Ето коментара на певицата без редакторска намеса:Къци и Стефан Вълдобрев се гаврят със СлавиСлед като края на Шоуто на Слави стана известно нападките срещу него започнаха то различни посоки. Д…Aug 1 2019skafeto.com

„Свидетел съм на едно предаване, което най-после падна от екран, което 19 години сваляше нивото на българската култура и език. Което позволяваше да се говорят цинизми чрез отец Нафърфорий (всички знаем от къде излиза това име) и поета/ как му беше името/. Един човек с невероятно самочувствие, казвайки „моето студио“, „моето шоу“, „моя балет“, „моите гости“… Никога „нашето“.

Дори работодател да си, никога не можеш да кажеш „моето“, защото много хора участват в успеха на всичко. Един „певец“, който ръмжи като пее, с 4 тона диапазон и изплезен език, но това, че е всяка вечер на екран го направи „супер стар“. Държейки се арогантно дори с музикантите, с които е бил съученик и са започнали да пробиват шоу бизнеса заедно. И този същия щял да прави партия „Няма такава държава“.

Такава държава има, Слави и то от 681 г. Но такива като теб самозабравили се, направили 2 лева в повече, я докараха дотук! Ти трябваше да използваш трибуната на това шоу и да вдигаш летвата нагоре, а не надолу. Това, че понякога имаше среща с известни личности, не може да измие срама и гнусотията от цинизмите на вулгарния език, за които уж ти раздаваше „червени“ точки.

И печелеше рейтинг от ниските страсти на народа – чалга, сарказъм и цинизъм! Такава държава има, Слави! И тази държава има голяма история, с която можем да се гордеем! Но няма настояще, с което да направим същото! И ти си един от тези, които „цапаше“ това настояще! Доколкото за име на твоята партия – имам идея. ППС – “Партия на простаците и самозабравилите се”. Има доста които биха могли да членуват в тази партия!“

loading...