Кобилкина Жените не просят

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

„Не карам жените да просят. Има си техники, които използвам в моя метод, който е патентован в Лондон и се използва от хиляди хора успешно.

Клиентите ми са от цял свят, а на последния маратон на английски имаше 300 човека. Участниците бяха от Индия, Америка, Канада и цяла Европа. Никого не карам насила да идва при мен.“ Това сподели психоложката Наталия Кобилкина.

Напоследък социалните мрежи завряха с твърденията, че сексоложката води семинари по морето за четирицифрени суми, срещу което кара жени да просят по плажа. Според Кобилкина цените са високи, защото включват месечни семинари, както и почивка в луксозни хотели, в които се провеждат срещите.

„Трябва да поискаш пари, е техника за преработване на егото. На голяма част от хората от там им идват проблемите. Когато се пречупиш обаче винаги имаш резултат. Винаги“, обяснява Кобилкина защо е пращала жени да искат пари от непознати, писа „България Днес“.

Вижте още:
Слави променил живота на КобилкинаНаталия Кобилкина, която ще блесне с роля в новия сезон на сериала „Съни бийч”, разшири професионалн…May 1 2022skafeto.com

Кобилкина към Цитиридис: Трябва да станеш богат, жените обичат кинти, само със смях не ставаСексоложката и бизнесдама Наталия Кобилкина влиза в ново амлоа – тя ще участва в новия сезон на сери…Apr 19 2022skafeto.com