Кобилкина лютеница

Наталия Кобилкина обожава българските деликатеси. Сексоложката не може да изкара без тях нито ден и обожава бг лютеницата. Находчивата доктор Ко измъдрила нова схема, за да не плаща скъпоструващи доставки от България и ще отваря магазин за български храни в британската столица.

По цял ден Наталия занимавала приятели и познати с вкусовите и хранителни качества на лютеницата, какво съдържа тя, как се приготвя и колко е полезна не само за общото, но и за сексуалното здраве.

В крайна сметка обаче се оказало, че това начинание изисква твърде много средства, та се наложило да събира пари от приятели, за да го спонсорира, а това довело до „дългова криза” в семейството, пише lupa.bg.

Вижте още:
Кобилкина: Сексът е като шофирането – не става без курсовеСексоложката Наталия Кобилкина често дава меко казано ексцентрични съвети, с които да подобрим своят…May 11 2021skafeto.com

Наталия Кобилкина недоволна от Лондон: Пълно е с камериВъпреки че наскоро смени местоживеенето си и вече е в Лондон, Наталия Кобилкина отново не е доволна,…Dec 30 2020skafeto.com


loading...