слави кобилкина посланика

Отзоваване на българския посланик в Лондон и бивш служебен министър-председател Марин Райков поискаха десетки възмутени нашенци на Острова след новината, че той гостоприемно организира представянето на новата книга на секс учителката Наталия Кобилкина не къде да е, а именно в сградата на дипломатическата мисия.

Скандалът гръмна в сряда, след като самата писателка и инфлуенсърка от руски произход публикува линк към страницата на посолството за предстоящото на 19 януари събитие.

След бурен отпор в социалните мрежи, Райков го отмени, Кобилкина обаче не. Тя продължава да набира гости за премиерата на „Управлявай успеха“, представена в края на миналата година първо в София, пише lupa.bg.

"Мисия Лондон 2": Секс гуруто Кобилкина плъзна посланика ни в Англия

А на сайта на посолството информацията е заличена, показва бърза справка. Оправданието официално късно в сряда бе, че се налага всички събития, организирани от посланика, да се отложат заради влошената от омикрон епидемиологична обстановка.

"Мисия Лондон 2": Секс гуруто Кобилкина плъзна посланика ни в Англия

Иначе книгата на секс гуруто Кобилкина се продава по 24 британски лири и този път, за разлика от съветите как жената да направи най-впечатляващото фелацио на съпруга си или какво умение трябва да развие той под полата й, дава насоки за бъдещи милионери.

Вижте още:
Кобилкина яхна БентлиНаталия Кобилкина и мъжът ѝ Такис Дретакис си живеят живота в британската столица Лондон. Палавата …Sep 1 2021skafeto.com


loading...