слави кобилкина посланика

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Отзоваване на българския посланик в Лондон и бивш служебен министър-председател Марин Райков поискаха десетки възмутени нашенци на Острова след новината, че той гостоприемно организира представянето на новата книга на секс учителката Наталия Кобилкина не къде да е, а именно в сградата на дипломатическата мисия.

Скандалът гръмна в сряда, след като самата писателка и инфлуенсърка от руски произход публикува линк към страницата на посолството за предстоящото на 19 януари събитие.

След бурен отпор в социалните мрежи, Райков го отмени, Кобилкина обаче не. Тя продължава да набира гости за премиерата на „Управлявай успеха“, представена в края на миналата година първо в София, пише lupa.bg.

А на сайта на посолството информацията е заличена, показва бърза справка. Оправданието официално късно в сряда бе, че се налага всички събития, организирани от посланика, да се отложат заради влошената от омикрон епидемиологична обстановка.

Иначе книгата на секс гуруто Кобилкина се продава по 24 британски лири и този път, за разлика от съветите как жената да направи най-впечатляващото фелацио на съпруга си или какво умение трябва да развие той под полата й, дава насоки за бъдещи милионери.

Вижте още:
Кобилкина яхна БентлиНаталия Кобилкина и мъжът ѝ Такис Дретакис си живеят живота в британската столица Лондон. Палавата …Sep 1 2021skafeto.com