Кобилкина съвети

Сексоложката Наталия Кобилкина често дава меко казано ексцентрични съвети, с които да подобрим своята връзка и сексуални изживявания. Последната теория на палавата дама е, че добрите сексуални изживявания са като… шофьорската книжка.

„Сравнението не е най-романтичното, но доста точно. Хората, които нямат право на управление (например), знаят само педала на газта, политат в идващата лента и разбиват колата. И когато излязат от „убитата“ кола, веднага започват да обвиняват“, пише Кобилкина.

Според сексоложката ако в една връзка не сте преминали през „школата за кормуване“, няма да разберете как работи всичко, в какво сте различни и какво да правите по въпроса. „Рано или късно на един от партньорите ще му писне – изборът на заместители на удоволствието е огромен – като се започне от интернет, завърши с изневяра и развод“, споделя още Кобилкина и допълва: „Ако помислите, би било достатъчно просто да изучите малко техническата част (това не е срамно, а като цяло полезно)! И в крайна сметка може да откриете, че половинката ви е поредният извор на страст“, завършва посланието си Наталия.

Вижте още:
Наталия Кобилкина недоволна от Лондон: Пълно е с камериВъпреки че наскоро смени местоживеенето си и вече е в Лондон, Наталия Кобилкина отново не е доволна,…Dec 30 2020skafeto.com

Наталия Кобилкина с нов бизнес моделНаталия Кобилкина е може би най-известната сексоложка в България. Сега обаче тя се е ангажирала с но…Jul 3 2020skafeto.com


loading...