Кобилкина

Наталия Кобилкина яко ще го закъса покрай мъжа си, който освен добър любовник и съпруг, както тя неведнъж е потвърждавала, се оказа и доста ловък и хитър измамник.
Скандалните разкрития за половинката на популярната сексоложка тепърва ще предизвикват бурни коментари в мрежата, а в тиражираните в публичното пространство твърдения става дума за много пари и в хиляди!

„Мъжът на Наталия Кобилкина е далавераджия и измамник!“, твърди възмутен бивш служител на Такис Дретакис, който само допреди година развиваше успешен бизнес у нас, а после внезапно духна за родната си Гърция, пише „Уикенд“.

Оказва се, че не е напуснал страната ни току така. Оставил е зад себе си цяла торба дългове, които няма намерение да погаси.

Потърпевшият служител на Такис работел в неговия СПА хотел в троянското село Чифлик. Той лично бил свидетел как гръкът се постарал да натрупа възможно най-големи дългове към доставчиците на хотела си, харчейки парите за екскурзии в чужбина за себе си и своята вечно усмихната половинка Наталия.

След като изчерпва всички възможни източници на пари назаем, в края на 2018 г. византиеца решава да обяви фалит, като по този начин се освобождава от задължението да връща дълговете си. Събира си багажа и се мести да живее в Гърция.

Малко по-късно към него в южната ни съседка се присъединяват неговата съпруга заедно с новородения им син, който дойде на бял свят в началото на миналата година, се твърди още в изданието.

„На някои от доставчиците си Такис дължеше по 10 хиляди лева, които така и не изплати. А служителите си съкрати без предизвестие и без да им плаща обезщетенията, които им дължи по закон“. Според него гъркът е притискал доставчиците с „някаква измислена политика за отложено плащане за 45 дни“.

Част от тях отказали да работят при такива условия, но друга част се хванали на въдицата и останали излъгани. Общата стойност на дълговете на тариката надхвърля 100 000 лева, той завлякъл над 15 доставчици на стоки и суровини.

„Някои го осъдиха, но парите няма откъде да си вземат, защото той беше похарчил всичко (или пък прехвърлил някъде). Със служителите се държеше изключително надменно и арогантно“, твърди още човекът.

Проверка показва, че действително фирмата на Дретакис е обявила несъстоятелност през януари 2019 г., като точно тогава в медиите гръмна новината, че семейството на Наталия Кобилкина се мести в родината на мъжа ѝ – Гърция, пише още седмичникът.

Самата сексоложка остана в България до раждането на сина си в края на февруари. Но в първия удобен момент си събра багажа и замина за Атина, където си нае детегледачка. Хотелът в Троянско пък бе затворен от властите. Негови посетители се оплакаха, че срещу 180 лева цена на нощувка получавали пълна мизерия.

Семейство, което решило да празнува там националния празник – 3 март, било настанено в мазето на хотела. По чаршафите на леглата в стаята им се разхождали мравки, стените били покрити с мухъл, а в коридора имало мокро петно. Студът в стаята бил непоносим. За щастие, в съседната стая се намерили добри хора, които услужили на нещастните туристи с малка електрическа печка, с която да се позатоплят.

Случаят е от март 2018-та и във връзка с него Комисията за защита от потребителите съобщава, че е съставила на хотела 12 акта на обща стойност 10 хиляди лева. Не е ясно обаче, дали тези пари са изплатени, или и те са заличени като дълг заедно с фалита на фирмата.

Виж още:След усложнения: Кобилкина роди и показа бебето (снимки)На 27 февруари Наталия Кобилкина стана майка. В МБАЛ „Надежда“ на бял свят се появи първородният й с…Feb 28 2019skafeto.com

Наталия Кобилкина изригна с пост във Фейсбук, но коментарът на Драго Симеонов изби рибатаИзвестната сек*оложка Наталия Кобилкина изригна с пост във Фейсбук срещу всички жени, които живеят с…Apr 11 2018skafeto.com


loading...