Кобрата

Една от най-стабилните двойки в родния елит доскоро беше тази, съставена от поп-фолк дивата Андреа и топ боксьора ни Кубрат Пулев – Кобрата. Преди известно време обаче певицата обяви в Инстраграм профила си, че е сама, но не коментира официално темата, което даде възможност на всякакви медии да спекулират с причините за раздялата им. Кобрата най-сетне реши сам да сложи край на слуховете и да изясни какво точно е довело до тъжния край на историята им, за да спрат слуховете.

Боксьорът Кубрат Пулев призна официално, че се е разделил с дългогодишната си приятелка – певицата Андреа. Кобрата направи признанието пред вестник „Монитор“, предават от iwoman.bg.

„Тя го обяви преди известно време, истина е. Скарахме се много крайно няколко пъти, разделихме се няколко пъти. Тя е невероятен човек, уникален, говорихме си много по въпроса, но в крайна сметка, когато няма разбирателство и една връзка дълго време не върви към развитие и за двете страни е редно да се намери път да тръгнат нещата по съвсем различен начин“, заяви Пулев.

По жълтите сайтчета се изписаха колосални глупости. То не бяха свободни съчинения, то не бяха откровени лъжи. Призовавам здравомислещите и интелигентните българи да не си губят безценното време с този тип издания, за да не бъдат заблуждавани с подобни публикации. Не мога да спра това, но утехата ми е, че един стойностен човек никога не би изгубил и минута от живота си, за да чете подобни долнопробни измислици. Ровенето в личния живот е пошла дейност, която мен ме отвращава“, категоричен бе боксьорът.Кобрата се доближава до голямата си мечтаКубрат Пулев и щабът му официално са подали искане за мач с шампиона на Международната боксова федер…Jul 27 2019skafeto.comАндреа тъгува по Кобрата: Помня някога на това място… (СНИМКА)Фолкпевицата Андреа се затъжи за Кубрат Пулев – Кобрата, с когото се разделиха неотдавна. Русокосата…Aug 27 2019skafeto.com


loading...