Стоянка Мутафова как да отслабнем

Великата Стоянка Мутафова с един великолепен скеч, който ни разсмива и до ден днешен, а самото му име – „Как да отслабнем“ предполага, че ще се залеете от смях. Всяка една нейна реплика е култова и предизвиква невъобразим смях и настроение в нас. Феноменална жена е Стоянка, със своите над 53 театрални постановки и участията и в култови български филми. Тя ще остане като най-неповторимата и естествено играеща жена на сцена.

Патриарх Неофит и Бойко Борисов на крака при Стоянка МутафоваПатриарх Неофит ще уважи с присъствието си голямата Стоянка Мутафова за нейния юбилеен концерт „70 г…Jan 31 2019skafeto.com

Както и най-възрастната, абсолютна рекордьорка, която няма аналог! С този кадър ще ви върнем назад във времето и със сигурност ще се посмеете добре на нейният неподправен и искрен хумор! На тази сцена Стоянка постоянно дъвче, но говори как трябва да се отслабне.

Предлагат брак на Стоянка Мутафова: Мъжете в живота й винаги са отговаряли на 2 задължителни условия„Млади фенове ми предлагат брак с писма, ама аз съм си добре така в момента. И преди, след смъртта н…Sep 28 2018skafeto.com

В залата непрекъснато се смеят на всичко казано от нея. Вижте я и вие и споделете това видео, ако ви е допаднало! Стояна Константинова Мутафова е българска театрална и филмова актриса, по-известна като Стоянка Мутафова. Истинското име на актрисата е объркано в един афиш и сега е позната на всички като Стоянка.

Стоянка Мутафова – „Как да отслабнем“:

loading...