страничен бизнес

Бизнесът е нещо, с което не всеки може да се справи. В същото време, когато имаме някакъв капитал, с който да започнем, можем да развием някоя дейност, просто защото ни е интересна. Такъв случай често се среща при звездите, които в даден момент решават, че имат нужда от още нещо, с което да се занимават и започват различни бизнес начинания. Днес ще ви представим кои са тези от тях, които имат страничен бизнес.

Наистина е трудно да си представим, че любимите ни звезди имат амплоа, различно от това, в което сме свикнали да ги виждаме, пишат от iwoman.bg. Колкото и невъзможно да ни се вижда как Мадона пише детски книжки, очевидно в Холивуд всичко е възможно. Ето кои са най-непредсказуемите странични професии, които знаменитостите упражняват, въпреки ангажиментите си на екрана или сцената.

1. Матю Макконъхи – университетски професор
Студентите в Тексаския университет имат шанса да бъдат наставлявани от известния актьор Матю Макконъхи. Започвайки през септември 2019 г., Макконъхи ще преподава „Сценарий на екран“ в Moody College в Катедрата за радио и телевизия. „Това е класът, който бих искал да съм учил, докато бях във филмово училище“, каза актьорът.

2. Мадона – автор на детски книги
Мадона може и да е поп икона, но освен това е и страхотен автор на детски книги. През годините тя е написала няколко произведения за малчугани. Нейните истории се фокусират върху силата на момичетата и как да приемат себе си, за да открият какво е истинското им призвание.

3. Джъстин Тимбърлейк – новият собственик на Myspace
Джъстин Тимбърлейк е страхотен музикант, но има и своя собствена социална мрежа. Преди няколко години той инвестира 35 милиона долара, преобразявайки Myspace в напълно нова платформа, която е специално фокусирана върху музиканти и артисти.

4. Том Селек – фермер на авокадо
Иконата на американското кино от 80-те, Том Селек, стопанисва собствена ферма за авокадо. Известният актьор притежава ранчо от 20 акра в Уестлейк Вилидж, Калифорния.

5. Сандра Бълок – собственичка на пекарна
Няма как да не обичаме тази невероятна актриса. Сандра Бълок е сладка, талантлива, а също така има собствена пекарна в Остин, Тексас.

6. Стивън Сегал – полицай
Известният актьор всъщност е полицай на непълно работно време. Повече от десетилетие той е зам. началник на отдел в полицията на Луизиана, като преди това е преподавал бойни изкуства в полицейската академия.

7. Лейди Гага – съавтор на готварска книга
Лейди Гага си партнира с баща си, за да създадат готварска книга, пълна с вкусни италиански рецепти. Книгата се казва Joanne Trattoria Cookbook. Джо Германота, обичаният татко на певицата, е и собственик на ресторант Joanne Trattoria в Ню Йорк. На страниците на книгата Гага пише за традиционните семейни рецепти, които се предават от поколения.5 богати звезди, които живеят с месечен бюджетОбикновено думите „богати звезди“ и „месечен бюджет“ не върввят ръка за ръка. Повечето от нас смятат…Oct 3 2019skafeto.comЗвездите, които не могат да живеят без хороскопиЧесто, когато един човек придобие някаква известност, отношението на останалите към него се променя.…Oct 3 2019skafeto.com

loading...