Маскирания певец

Когато по някоя телевизия се обяви ново предаване, обикновено детайлите и участниците в него се пазят в тайна, за да бъде по-интересно за зрителите, когато най-сетне то започне. Разбира се, от телевизията обикновено правят намеци, за да поддържат интереса жив, но като цяло повечето неща са тайна. Едно от новите предавания в ефира на Нова телевизия се казва „Маскирания певец“ и най-сетне има някаква яснота за това, което ни очаква.

Маскираният певец стартира тази събота (14 септември) е в ефира на Нова телевизия. Новият проект на Маги Халваджиян е забулен в пълна тайна и всички подробности се пазят в тайна, предават от show.blitz.bg. Наш репортер научи, че ще има детективски панел от популярни личности, които ще седнат на столовете на съдиите и ще се опитат да познаят кои са певците скрити зад маски. Съвсем естествено, имената са ни до болка познати, с абонамент към телевизията.

Гала, Мария Илиева, актьорът Герасим Георгиев – Геро и Ники Кънчев ще се нагърбят с тази задача на детективи. Водещи и на този проект на Халваджиян ще са втръсналите до болка Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков. Участие в проекта ще вземат 16 участници, които имат певчески талант, но не са професионални певци. Всички те са известни в публичното пространство. Вече се заговори, че сред тях попадат силиконката Джулиана Гани, Папи Ханс, Мария Игнатова и София Джамджиева.

Пеенето е действие, при което се създават музикални звуци чрез човешкия глас, като се различава от обикновения говор по тоналност и ритъм. Човек, който пее, се нарича певец или вокалист. Певците изпълняват музикални произведения, наричани песни, които могат да се пеят със или без акомпанимент на музикални инструменти. Пеенето често се прави в група с други музиканти, като ансамбъл с инструменталисти или хор от певци (или друга певческа група) с различни гласови обхвати. Може да се пее за удоволствие, успокоение, ритуално, образователно, безплатно или платено. Професионалните певци обикновено градят кариерата си около определен стил, например класически или рок. Те обикновено използват помощ от учители по пеене.Завесата се вдигна! Ясно е в кое предаване на Нова тв ще блести Васил Иванов (СНИМКА)Вече е ясно в кое предаване ще блести Васил Иванов, който преди няколко месеца анонсира, че се връща…Sep 11 2019skafeto.com
„Фермата” бие „Игри на волята”Двете вечно борещи се за първото място в сърцата на българския зрител телевизии пак си размениха мес…Sep 8 2019skafeto.com

loading...