самотните майки

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Самотните майки често имат трудности, когато става въпрос за отглеждането и възпитаването на децата им, защото трябва да бъдат в ролята и на майка, и на баща и семейството разчита само на тях, за да се издържа и да бъде добре. Затова трябва да отдаваме нужното уважение на онези от тях, които са се справили повече от добре с тази сложна задача.

В наши дни не е никак трудно да срещнеш майка, която поради различни обстоятелства отглежда децата си сама, пишат от iwoman.bg. Всъщност, около 16 милиарда деца в САЩ се отглеждат без баща. Днес ще ви запознаем с някои популярни артисти и политици, които са били отгледани единствено от своите силни майки. Кой знае, може би именно в това се корени хъсът им за успех и финансово благополучие.

1. Маршелин Бертран – майката на Анджелина Джоли
Маршелин Бертран, майката на известната филмова звезда, някога също е мечтала за кариера в киното. През 1971г. Маршелин се омъжва за младия актьор Джон Войт, но 9 години по-късно двойката се разделя. Самотната майка е била принудена да забрави за копнежите си и да посвети живота си на отглеждането на деца. За щастие, Анджелина явно наследява нейните стремежи и мечти, и се превръща в една най-успешните актриси в света, майка на 6 деца и посланик на УНИЦЕФ.

2. Ан Дънъм – майката на Барак Обама
Ан Дънъм е американски антрополог и майка на 44-ия президент на САЩ Барак Обама. Ан се запознава с първата си любов, африканския студент Барак Обама – старши, докато изучава руски език в Хавай. Няколко месеца след запознанството им, двойката минава под венчило и не след дълго се появява техния първороден син, Барак Хюсеин Обама. 18-годишната Ан се отказва от колежа, за да се грижи за сина си, а 3 години по-късно се развежда със съпруга си, след като разбира, че той има друго семейство в Кения. Барак Обама не само е първият чернокож президент в историята на САЩ, но и носител на Нобелова награда за мир през 2009г.

3. Джудит Ан Хокинс – майката на Холи Бери
Майката на актрисата Холи Бери, Джудит Ан Хокинс, работи като медицинска сестра в психиатрична болница. Баща й, Джером Бери, работи в същата болница. Любовта им не просъществува дълго и мъжът напуска семейството, когато Холи е едва 3-годишна. Въпреки липсата на бащина обич, Бери става първата чернокожа актриса в историята на киното, получила „Оскар“ за най-добра актриса и ред други престижни награди като „Еми“ и „Златният глобус“.

4. Ирмелин Инденбиркен – майката на Леонардо Ди Каприо
Леонардо Ди Каприо е единственото дете на автора на комиксите Джордж Ди Каприо и съдебния чиновник Ирмелин Иденбиркен. Когато Лео е едва едногодишно бебе, родителите му се разделят. Детството му е трудно, изпълнено с лишения, защото майка му е принудена да работи на няколко места, за да свърже двата края. Днес Леонардо е известен по целия свят не само като холивудска звезда, но и като активен борец за опазване на околната среда.

5. Патриша Хики – майката на Марая Кери
Майката на американската поп изпълнителка Марая Кери, Патриша Хики, е бивша оперна певица. Разделя се с баща й, Алфред Рой Кери, когато малката Марая е едва на 3 години. Въпреки таланта си, Патриша работи на още 2 места, за да осигури семейството. Малкото момиченце се възхищава откровено на своята майка и се опитва да й подражава във всичко. Точно така се оказва на голямата сцена, а към днешна дата е носителка на 5 награди „Грами“, има богат опит като актриса и филантроп.Племенникът на Меган Маркъл се разхожда гол из Холивуд (Видео)Има една поговорка, че човек не си избира семейството. Истината е, че когато става въпрос за Меган М…Oct 9 2019skafeto.com7 Известни холивудски филма, които са снимани в БългарияПрез последните няколко години България е домакин на някои холивудски продукции и може би е изненадв…Aug 14 2019skafeto.com