Константин полиция

Константин е сред родните звезди, които са особено активни в социалните мрежи. Днес ви представяме две видеа, които го показват в различна светлина от обичайното му амплоа. Самият той разказа и любопитната подробност, че съседите му са викнали полиция. Ето и подробностите около тази ситуация.

Извънредното положение може и да е минало, моловете и ресторантите може и да са отворени, но за цяла една индустрия трудностите, предизвикани от пандемията от коронавирус продължават, пишат от show.blitz.bg. Става въпрос за баровете и дискотеките, които остават затворени, въпреки позитивните тенденции.

Един от най-пострадалите от тази мярка остава поп-фолк певецът Константин, който освен че не може да ходи по участия, страда и заради затворения му нощен клуб, който през годините стана една от емблемите на Студентски град. Всъщност времето на социална изолация и дистанцираност при него се отразява по особено интересен начин – като иззе функцията на кметовете и в частност на районния кмет, отговарящ за Бояна, където живее той.

 

View this post on Instagram

 

Коцето с големия маркуч😀😂 Да живей труда!

A post shared by Konstantin (@konstantin_official7) on

Самият Константин се определи като „шило в торба“, което няма как да стои на едно място и затова започнал с миенето на улиците в квартала. Водоноските сам си ги платил и след това станал „оператор“ на маркуч, пише vbox7.com. Това обаче не било достатъчно за работохолика Константин, който се нарече и „абсолютен олигофрен“ и започнал да асфалтира улици. Но не, както сме виждали в репортажите на Румен Бахов, а съвсем професионално – с техника и машини.

И ако мислите, че Константин в края на деня е уморен и си почива, грешите! Певецът сериозно се е заел с изучаването на английския език и пианото, като за целта взима частни уроци. Той вече се е възстановил от оперираната херния, прави коремни преси и тича на пътеката.

Константин Иванов Славчев е роден на 17 юли 1976 г. в гр. София. Известен с първото си име Константин той е български попфолк изпълнител, а отскоро и съсобственик в известна верига заведения, Plazza Dance Sofia и Plazza Dance Ahtopol. Бащата му Иван работи в системата на МВР, а майка му – Марияна е учителка. Спорта и музиката са негови увлечения от малък, завършва спортното училище „Левски-Спартак“, а с музика започва да се занимава сериозно от 1999 година. Казармата Коцето кара в ШВСМ „Левски“ или т.нар. Спортна рота през периода 1995 – 96 г.

Бивша приятелка на Коцето е друга българска звезда – фолк певицата Райна. През 2006 г. двамата влизат в къщата на Vip Brother (1 сезон), но там Коцето продължава сам към големия финал и става победител. На 17 септември 2010 година се жени за Надежда Стоянова. На 30 ноември 2010 г. се ражда първото му дете – Маряна. На 11 октомври 2015 г. се ражда синът му Александър.

 

View this post on Instagram

 

Зидаме,къртим и пием здраво!!! Някой ,ако има нужда да ни пише на лично,,,😀😝

A post shared by Konstantin (@konstantin_official7) on

Вижте още:Константин краде и чупи в Тайланд (СНИМКИ)Ниските температури навън накараха половината хайлайф традиционно да се изнесе от страната ни и да п…Jan 17 2020skafeto.comБез задръжки: Мария се търка в Константин пред погледа на жена му (СНИМКА)Фолк звездите Мария и Константин са посрещнали заедно новата година. Към компанията им по-късно се е…Jan 5 2020skafeto.com

loading...