константин публичен дом

Новината, че публичен дом във Виена предлага ваксинация срещу COVID-19 в замяна на безплатен 30-минутен сеанс с дама по избор се превърна в №1 и у нас преди 15-ина дни, но Коцето отиде да я провери на място. Фолк певецът се показа от вратата на бордея в понеделник, когато важи промоцията и дори поиска три инжекции.

Ваксинацията в австрийската столица е опит да бъдат окуражени мъжете да се имунизират. Австрия наложи строги рестрикции на неимунизираните срещу COVID-19.

Собственикът на заведението, организирало промоцията разказа, че е стигнал до решението за нестандартната си кампания, след като видял статистиката за процента имунизирани в Австрия, сред които преобладават имигрантите мъже. Коцето обаче не е от тях е смело поиска спринцовка, при това не е една.

От видеото му в социалните мрежи обаче не стана ясно дали той наистина се е боцнал при секси сестрите, отбелязва ХотНюз. „Ако бях министър на здравеопазването, щях да поискам за всички учители, служители на заведения и т.н. абсолютна ваксинация. Не е приятно, но такъв е животът. Ясно е че болестта съществува. Имам приятели, които не са между нас. Притеснява ме фактът, че нашите управници се занимават с предизборна кампания вместо да мислят дали ще има живи избиратели. Трябва да се замислим за мерките”, заяви в ефира на Нова тв фолк идолът още през септември.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Konstantin (@konstantin_official7)

Вижте още:
Фънки и Константин се изпокараха за 50 бона от рекламаЕдин от най-уродливите продукти на мултимедийния ни пазар в последните месеци, травеститската реклам…Sep 3 2021skafeto.com

Константин: Ако бях здравен министър, щях да ваксинирам всички„Ако бях министър на здравеопазването, щях да поискам за всички учители, служители на заведения и тн…Sep 12 2021skafeto.com


loading...