Константин се ожали Жоро Илиев Константин

Константин, който вчера отпразнува именния си ден, се ожали, че световната пандемия от коронавируса го е засегнала финансово, пише Lupa.bg. Фолк певецът, който е и собственик на нощен клуб, призна, че в професионален нещата изобщо не са розови.

„Дискотеките – абсолютно на нула. Имаме персонал, който е изключително ценен, специалисти, професионалисти хора, които няма как да ги загубим, а и те имат деца, имат кредити… И аз си изсмуквам от пръстите в момента, но аз им плащам заплати. Те са ми доста хора. Отделно нямам и концерти… Имам и други неща, от които нищо не получавам. На пълна нула, отникъде нищо не съм взел вече два-три месеца“ – не крие бизнесменът.

Преди него и колежката му Софи Маринова също се оплака.

„Вече се чух с шефовете на заведенията, в които пея, още никой нищо не знае, вече трябва да работя, всички чакаме решение”, жалва се певачката.

Тя разкрива, че страхът от вируса е преминал и вече е много по-спокойна. Дори се възползвала от отворените салони за красота.

„Ходих на маникюр и педикюр. Това бяха нещата, които много ми липсваха във времето на изолация. Като всяка жена обичам да се глезя с подобни процедури”, разкри Софи.

Певицата се чувства отпочинала и каза, че е заредена с нови сили за работа. 7 години след излизане на последния албум, Софка започнала работа по нов. „Записвам нов албум, намерих време мотивация. Мечтата ми е да е готов за рождения ми ден октомври месец”, надява се гласовитата ромка.

loading...