коцето луна

Катастрофа на супер скъпарска кола се превърна в истинска сензация в интернет. Социалните мрежи прегряха заради снимки на „обезобразено“ Ферари. Колата е заснета пред мол „Paradise Center“.

Предната част на червеното „Ферари“ е помляна. А собственикът на лъскавото возило е фолкпевецът Константин, който се слави със своята страст към бързите и модерни коли.

Катастрофата се е разиграла в сряда следобед и за щастие няма пострадали. Според очевидци на случката, Коцето нацелил таксиметров автомобил, който тръгнал от стоянката за таксиджии с клиент, без да даде ляв мигач за престрояване.
Ад в поп-фолка: Константин размаза лъскавото си „Ферари“ (СНИМКА)

След удара напълно съсипана е предната броня на поръчковото „Ферари 488 Спайдър”, чиято заводска цена е 430 000 лева. Возилото е застраховано, но Коцето няма да може да шофира италианския звяр на четири колела в следващите няколко месеца, тъй като ремонтът на автомобила ще трае поне няколко месеца.Константин откровен до болка: Сълзите ми бликатКонстантин е един от българските пооп-фолк изпълнители, които често попадат в медийното внимание. То…Oct 21 2019skafeto.com

Нов обрат: Константин и Райна се сближават?Константин и Райна са двама от българските поп-фолк изпълнители, които преди години бяха най-разпозн…Sep 28 2019skafeto.com


loading...