копие на Джулия Робъртс

Светлана Гущерова определено е красива жена, която може да блесне с визията си. Съсем наскоро бе празникът Вси Светии и дори и да не сте привърженик на идеята той да се празнува у нас, не пречи да се насладим на някои от визиите, които родните звезди предпочетоха. Особено, когато идеята е оригинална и стилна, какъвто е случаят на Светлана, която стана копие на Джулия Робъртс.
Светлана Гущерова стана копие на Джулия Робъртс (Снимки)

Светлана Гущерова пак обра погледите, този път в Гърция и пременена като… Джулия Робъртс от култовата филмова класика „Хубава жена“, предават от show.blitz.bg. Компания през цялото време й прави нейният добър приятел Азис, а повод за дегизировката им е желанието да посрещнат по нестандартен начин Хелоуин. И наистина успяха да направят разликата сред останалите родни популярни личности, залагащи традиционно на тежък грим и кървави имитации.
Светлана Гущерова стана копие на Джулия Робъртс (Снимки)

И така в нощта на Вси светии у нас преобладаваха вещици, зомбита, дяволи и вампири, а в същото време Светлана и Азис побъркаха за нула време социалните мрежи с изненадващите си визии и прочит на католическия празник. Идеята Светлана да влезе в ролята на Джулия Робъртс била на Краля на поп фолка, а щом чула, че ще влиза в кожата не на кой да е, а на голямата актриса и то в ролята й на „Хубава жена“, Гущерова веднага склонила.
Светлана Гущерова стана копие на Джулия Робъртс (Снимки)

Азис пък нахлупил фуражка и стилен черен костюм и набързо спомогна да бъде пресъздадена съвсем реалистично една от сцените в една от най-касовите холивудски ленти. „Вдъхновени от най-романтичния филм за всички времена „Хубава жена“ с участието на неповторимата Джулия Робъртс решихме за Хелоуин да ви накараме да се усмихнете и потопим в 90-те.

Най-лесно е да се нацапаме с грим, да се намажем с изкуствена кръв и да се престорим на плашещи и страшни. Не, ние не искаме това! Нашата представа за този празник е ето това: усмивки, романтика и въздишки по отминали времена“. Припомняме, че през лятото двамата нагорещиха на няколко пъти социалните мрежи с фотоси от Гърция, като стайлинга и там бе дело на Азис, така, както и във фотосесията в стил „Хубава жена“.Светлана Гущерова се качи в претъпкан асансьор и ѝ се случи нещо много гадноСлед като наскоро стана обект на брутални подигравки в социалните мрежи заради нескопосан фотошоп, С…Oct 27 2019skafeto.comСветлана Гущерова в Страната на чудесата (СПЕЦИАЛНА СНИМКА + ГАЛЕРИЯ)Европейската приказка на Светлана Гущерова, която прекара по-голямата част от лятото в пътувания с м…Oct 23 2019skafeto.com

loading...