Корнелия свекърва

Любимата свекърва на Корнелия Нинова – Дафина, отпразнува 80-ия си рожден ден с голямо тържество в Мизия, на което присъства и лидерката на БСП. Въпреки многобройните си ангажименти тя не можела да пропусне юбилея на майката на съпруга си Митко, към която, както е известно, храни най-топли чувства. Малцина обаче знаят любопитната подробност, че леля Дафина има сестра близначка Вера, затова празникът бил двоен.

„Свекърва ми Дафина и близначката й Вера на 80. Днес се събрахме деца, внуци, правнуци, роднини и приятели да ги поздравим с много обич, благодарност за грижите и пожелания да бъдат здрави и щастливи”, написа Нинова и постна във Фейсбук две снимки от празненството.

Под фотосите веднага заваляха поздравления от близки и почитатели на червената лидерка. „Честити и благословени да са! Още дълги години гордост да сте за тях, а Вашето семейство да си има „майчица, златна сенчица!“, „Много здраве и все така задружни”, „Снаха и свекърва – каква мила гледка”, „Г-жо Нинова, желая Ви да достигнете, нейната възраст и да я подминете дори, обкръжена също с деца и внуци!!!”.
Корнелия със свекърва близначка (СНИМКИ)
Корнелия със свекърва близначка (СНИМКИ)

Когато Корнелия си ходи в Мизия, където живее и майка и Маргарита, се отбива първо в къщата на свекърва си, твърдят местните хора. На въпрос каква снаха е Нинова, в интервю за „Ретро” преди време леля Дафина каза: „Корнелия е много добричка. Вика ми „мамо“. Винаги, щом се прибере, се втурва да шета. Стой си, вика, мамо, само кажи какво трябва да се направи”.Кога Мая ще скочи срещу Корнелия„Кога Мая ще скочи срещу Корнелия“ е коментар на проф. Драгомир Драганов в сайта retro.bg. Публикува…Nov 19 2019skafeto.com

Социализъм: Корнелия пръсна 110 бона за сина сиЕдинственият наследник на социалистическата лидерка Корнелия Нинова, Рафаил е изкарал макар и със за…Aug 22 2019skafeto.com

loading...