Кортни Кокс принц Хари

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Едва ли остана човек на тази земя, който да не разбра колко „скандална“ е автобиографията на принц Хари. В нея той не само извади кирливите ризи на семейството си, но и се изказва провокативно за военната си служба и споменава известни личности извън кралския двор.

Една от тях е Кортни Кокс. Хари твърди, че през 2016 г. е бил на купон в дома на актрисата от „Приятели“, където е ял шоколад с халюциногенни гъби. От излизането на Spare минаха два месеца, а Кокс чак сега коментира твърдението.

„Той наистина остана вкъщи за няколко дни, може би два или три. Много мил човек е“, казва 58-годишната актриса пред Variety. Тя пояснява, че не е чела Spare. „Бих искала, защото сигурно е забавна. Но да – чух за историята. И не потвърждавам, че е имало гъби. И определено не са били мои.“

В автобиографията си 38-годишният Хари разказва, че е страдат от паник атаки след службата си в Афганистан и гледането на сериала „Приятели“ му е помогнало да се справи. След това той описва в подробности престоя си в дома на Кортни Кокс.

Съвсем наскоро принц Хари и Кортни Кокс се събират отново. Двамата бяха част от гостите на рождения ден на Порша де Роси, който се превърна и в своеобразно подновяване на обетите със съпругата й Елън Дедженерис.