Коцето и Жени Калканджиева

Жени Калканджиева и Константин разбуниха духовете в мрежата. Двамата приятели качиха клипче, където са в неадекватно състояние, пише Lupa.bg. Видеото, качено от самите тях, показва как те държат чаши червено вино в ръка, докато пътуват на задната седалка на автомобил. На фон звучи класическия цигулков концерт „Пролет“ от „Четирите годишни времена“ на Вивалди, с който, изглежда, бившата манекенка се опитва да „възпита“ фолк певеца в по-високото изкуство.

С думите „това е фино, фино“ тя приканя Коцето да настрои слуха си за творбата на италианския бароков композитор, а той от своя страна клати глава и рязко и шумно отвръща „Йес!“.

Последователите на изпълнителя бяха потресени, че Коцето е озаглавил видеото „Любима жена!“.

„Алкохолът или наркотиците ви събраха“, питат възмутените потребители.

„И това е най-успешната мис България?! По-скоро най-пропадналата, няма елементарно държание на дама“, „Вие сте дроб! Жени Скандалжиева, махни тази прическа от 90-те години“, пишат в социалните мрежи.

Вижте още:
Жени Калканджиева призна какво е правила в арестаЕвгения Калканджиева разкри как е прекарала нощта в ареста на Шесто софийско районно управление. Най…Oct 29 2020skafeto.com

Жени Калканджиева готова за Путин (СНИМКИ)„Руско момиче съм!“, хвали се Жени Калканджиева с дебела шапка ушанка, на която в златен цвят е изве…Jan 24 2021skafeto.com

loading...