коцето луна

Жестоко обиден на своя колежка е Константин. Хитовият изпълнител е получил покана да бъде вице на кандидат президента Луна. Офертата разгневява яростно Коцето – според певеца няма как някой да стои над него.

„Луна ми се обади с офертата да съм й вице. Първо много се смях. Но Луна каза, че говори напълно сериозно. Казах й, че отказвам. Кръвно й се обидих след предложението. Няма как Коцето да е втора цигулка. Винаги съм бил победител. В колкото и формата да съм участвал, все съм печелил. Бил съм на най-високото стъпало. Не може да съм на второ място. Не може Луна да е над мен. Ако ми бе предложила да съм аз президент, а тя вице, не се знае какво бих отговорил“, обясни пред „България Днес“ изпълнителят.

Коцето не пожела да коментира дали би подкрепил Луна на предстоящия вот след малко повече от месец. Преди дни стана ясно, че и друг музикант отказва на блондинката. Иво Димчев също получава покана за дясна ръка на Луна, ала не откликва на поканата.

Виж още:Коцето стряска с опасно шофиране (Видео)Константин развя новия си рус перчем в забавно клипче. Чаровният певец показа как се забавлява докат…Jul 26 2021skafeto.com

Коцето призна: С Райна бяхме голяма любов (СНИМКИ)„Забравил съм как изглежда и колко е красива Райна!“ Това признава Константин пред влогъра Алпер Чоч…Jun 29 2021skafeto.com


loading...