Фолк певецът Константин пребори коварния коронавирус, който го мъчи три седмици и днес най-после даде отрицателен тест. Той определи днешния ден като „един от най-щастливите в живота си“, но причината не е, че самият той вече е здрав, а защото един от най-ценните хора в живота му – неговият баща също е в добро здравословно състояние и вече е изписан от болницата, където се лекуваше от тежка форма на COVID-19.

Добрата вест Коцето съобщи в личния си профил в iнстаграм, където публикува видео „Преборихме лошото“, на което е заедно със своя родител. „Днес е един от най-щастливите ми дни в живота! Здрав, отрицателен и готов за нови подвизи, но по-интересното и по-важното е, че моя баща го изписахме току що от болницата. Да ми е жив и здрав!“ – сподели певецът.

Коцето не пропусна да благодари на Бог, както и на всички свои последователи и фенове за милите пожелания. Изпълнителят съобщи, че заразен с коронавирус в началото на месеца, като се включи на живо в инстаграм. Той се лекуваше у дома, но бе повече притеснен за своите родители, които също се оказаха заразени.

Певецът е един от малкото не само българи, които карат коронавируса за втори път. Или поне така твърди самият той, като настоява, че се е заразил и в началото на годината в Тайланд.


loading...