кошмар за Део

Део е български рапър, който в последните години се преориентира и в момента е по-известен на хората с воденето на предавания. Независимо дали го познаваме от едното или другото му поприще, блондинът дава на хората възможност да го харесат както с поведението си, така и с размислите си. В момента обаче има кошмар за Део и жена му в личен план, заради пари.

Део и жена му Мариана със сигурност изживяват един от най-трудните си периоди като семейство. Наскоро самият шоумен и тв водещ се оплака, че двамата са затънали в жестоки заеми, след като са теглили ипотечни кредити, за да си купят къща в Годеч, пишат от show.blitz.bg. Домът на Део и Мариана е кокетен и разполага с всички удобства, и е само на час път с кола от София, но една от най-интересните родни двойки ще го изплаща с години.

Първоначално двамата живееха в дома на Део в столицата, но когато се родили двете им деца, се наложило да разширят дома си. Братът на Део предложил да купи парцел в Годеч и да си построи в него сглобяема къща и не след дълго идеята станала факт, а Део бил сигурен, че договорът с bTV ще му осигури нужната финансова стабилност в този момент, пише „Уикенд“.

Само че сега на гърба на Део висят тежки банкови заеми, най-вероятно за няколко десетки хиляди евро, които двамата с Мариана ще изплащат с години. А работните ангажименти на чаровния тв водещ съвсем не са така интензивни, както преди.

Деян Геодаров Славчев, по-известен като Део, е български телевизионен водещ. Водил е музикалното предаване „Джубокс“ по БНТ 1, както и „Джубокс: любовни квартири“, „Рекламна пауза“ и „Големите 10“ по същата телевизия. Бил е един от водещите на предаването „Това го знае всяко хлапе“ заедно с Димитър Павлов. Понастоящем е водещ на „Спорт Тото“ по bTV, като преди това е водещ на излъчваните по БНТ тиражи.

Део е роден на 7 октомври 1975 г. Завършил е руска филология в СУ „Климент Охридски“. Като студент започва да работи като сервитьор, а по-късно става барман. Няколко години се занимава с тази професия. Печели конкурс за водещи в предаването Джубокс, който се провежда в заведението, където работи. Играе в спектакъла „Кислород“ в „Театър 199“. През 2004 г. Део се запознава с певицата Лора Караджова (дъщеря на вокала на група Сигнал – Данчо Караджов), с която в края на 2012 г. се разделят.Рапърът Устата шокира всички с новото си поприщеРапърът Устата от години наред се занимава с музика и това е неговата запазена марка. Независимо дал…Oct 18 2019skafeto.comРапърът Криско отново замесен в скандалРапърът Криско отново влезе по подобаващ начин в медиите. Той често успява да се забърка в качествен…Apr 9 2019skafeto.com


loading...