Коя е жената до Горанов

Коя е жената до Владислав Горанов? Финансовият министър с неохота говори за личния си живот и рядко се появява на официални събития със съпругата си Румяна. Изключение правят ежегодните балове на КРИБ, където тя винаги е негова дама и впечатлява с ефектни и стилни визии.

За половинката на министъра на финансите се знае, че също има успешна кариера, но в друго министерство – това на транспорта, пише Ретро.

Освен че графикът ѝ не отстъпва по интензивност и отговорност от този на мъжа ѝ, Румяна е и всеотдайна майка. С Влади, както го нарича премиерът Бойко Борисов, имат двама синове. Ежедневието си след работа министър Горанов определя като „банално скучно“, но не и за семеен тип човек като него. Когато имал възможност и не бил на път, задължително прибирал малкия им син от училище, а после му помагал с домашните, най-вече с тези по математика. Понякога дори влизал в ролята на учител и преподавал уроци на наследника си.
Коя е жената до министър Горанов (СНИМКА)

С големия му син пък преглеждали учебниците през уикендите, а понякога в събота сутрин посещавали курсовете в Софийската математическа гимназия. Част от любимите занимания на министър Горанов са и пазаруване за дома, както и шофирането, които му носели спокойствие и мир. Иначе с жена му Румяна предпочитали повече семейните вечери, отколкото тези в ресторант, споделени с големи компании. За почивките, ако изобщо оставало време за такива, били на същото мнение и се стремели към семейни и уютни ваканции.

Единствената реплика, с която до момента министър Горанов си е позволявал да повдигне завесата над отношенията със съпругата си, бе, че тя шеговито му казала, че приличал много на Ръсел Кроу. Тя визирала не само външната прилика, но и амбицията и целеустремеността – общите им качества с актьора от „Красив ум“.

Виж още:Жената на Минчо Празников тръгна на работа на 76Добри финансови времена са настъпили в дома на краля на прогнозата за времето Минчо Празников, пише …Jun 25 2020skafeto.com

loading...