Джоли Пит

Американският актьор Брад Пит беше заподозрян в любовен роман с шведската певица Лике Ли. Предположението съобщи The Sun. Източник на таблоидното издание твърди, че 58-годишният холивудски ас е започнал да се среща тайно с 35-годишната музикантка още в средата на миналата година.

Двамата живеят в Лос Анджелис едва на няколко минути път с автомобил един от друг, издава информаторът. Неотдавна новата двойка е била засечена в модния наскоро открит холивудски ресторант Mother Wolf, където обядвали заедно.В родната на певицата Швеция слуховете за връзката им се носят от доста време, но сега те се потвърдиха и в Америка.

На 27 август миналата година някои медии съобщиха, че Брад Пит излиза с модела Никол Потуралски. Манекенката и актьорът заминали на пътешествие в Южна Франция. По-късно бе изяснено, че тя е омъжена, но с 68-годишния й съпруг имали отворен брак. През октомври вече бе обявено, че Никол и Брад са се разделили.

Вижте още:
Анджелина Джоли спечели съдебната битка с Брад ПитХоливудската звезда Анджелина Джоли постигна победа в съдебната битка срещу Брад Пит, след като съди…Jul 27 2021skafeto.com

Мария Бакалова без Оскар, но с голямо признание от Брад ПитТази нощ в САЩ се проведе 93-тата церемония по раздаването на награди „Оскар“ на американската Акаде…Apr 26 2021skafeto.com


loading...