кралица летисия

Този септември испанската кралица Летисия става на 50 години. В момента обаче една от най-изящните аристократки в Европа е на почивка със семейството си в Майорка. Там величеството се разхвърля по тоален, какъвто дори Меган Маркъл не си позволява.

Летисия обаче е в перфектна форма и не се притеснява да покаже какъв е резултатът от часовете, прекарани във фитнеса. Тя бе щракната от папараци, заедно с дъщерите си и свекърва си кралица София, по време на вечерна разходка. Стройната кралица бе подбрала за случая изключително къса рокля на „Зара“, която подчертаваше перфектните ѝ крака.

Дъщерите на кралицата също са заложили на минита. Испанската преса е диаметрално раздвоена относно последния тоалет на кралицата. Някои са на мнение, че тя изглежда перфектно и няма какво да крие, докато други смятат, че такава визия не подхожда на кралска особа.

Кралица Летисия блесна със секси минижуп (СНИМКА)

Вижте стилната кралица Летисия на празника на Испания (СНИМКИ)Испанската кралица Летисия винаги се отличава с отличен стил при избора си на тоалети за всички офиц…Oct 14 2020skafeto.com


loading...